Review – LUSH Toner

Review – LUSH Toner

Een maand geleden wist ik nog niet eens wat een Toner was, laat staan wat een Toner doet.. Maar sinds ik hem nu heb, maak ik er dagelijks gebruik van.

Tijdens de opening van de nieuwe LUSH in Utrecht kreeg ik de wereld aan uitleg over producten waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had, een van de medewerkers vertelde over de Toners van LUSH, ik dacht Toner? wat is dat?…

Een Toner is eigenlijk een product met meerdere werkingen in een, je kunt namelijk je gezicht er mee reinigen, make-up verwijderen of gewoon je huid tussendoor verfrissen. Toen ze dit al vertelde lag hij in mijn mandje, ik ben namelijk dol op producten die meer dingen doen.

Ik heb de TonerTea Tree Water, dit is een goed verkocht product bij LUSH. De  Tea Tree Water is geschikt voor de normale tot vette huid en doet het helemaal goed op de jonge huid met wat onzuiverheden.

Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië De olie uit deze plant  heeft reinigende, desinfecterende eigenschappen.

Ook bevat het opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes, klinkt goed he?

 

Wat vind ik?

Ik ben erg enthousiast over het product, ik gebruik het dagelijks met veel liefde. Wat mij helemaal opviel was hoeveel make-up er na het reinigen nog af komt met behulp van dit spul.

Het is een makkelijk product om te gebruiken, je kunt een beetje op een watje spuiten of gewoon direct op je gezicht. De geur is erg vriendelijk en zorgt voor een fris gevoel.

Mijn huid ziet de laatste tijd er veel beter uit, het is echt een product die pukkeltjes tegen gaat.
Wat helemaal fijn is aan dit product is dat je het ook in de koelkast kunt zetten, een week geleden was het erg warm en had ik de toner in de koelkast bewaard. Tijdens het zonnen op de warme huid is het heerlijk!

Ik ben onder de indruk van dit product, hij zit nu in mijn dagelijkse verzorging en is zeker een product die ik opnieuw ga aanschaffen wanneer de op is. Hij zorgt goed voor je huid! Wat ik helemaal top vind is dat het product op elk moment te gebruiken is, zelf over je make-up heen!! Heerlijk, al zeg ik het zelf!

De Toner kost €5,25.

 

Ben jij bekend met een Toner van de LUSH?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram