Review – L’Oreal – False Lash Wings

Review – L’Oreal – False Lash Wings

5

Oh my, dit is echt wel het raarste mascara borsteltje ooit die ik heb gezien. Ik heb het over de nieuwe False Lash Wings mascara van L’Oreal. Butterfly Effect Fibers..

Wimpers die uitlopen als de vleugels van een vlinder, hoe prachtig klinkt dat? Het unieke asymmetrische  borsteltje lift de wimpers in de ooghoeken. Door formule met cocon vezels zorgt voor een spectaculair lichtgewicht volume.

6

Nu moet ik zeggen ondanks de aparte borstel ben ik wel heel nieuwsgierig geworden naar de mascara. Ik dacht The Rocket van Maybelline is mijn nieuwe favoriet maar nu begin ik toch wel even te twijfelen. Ik ben erg tespreken over de mascara’s van L’Oreal en die belofte met het vlinder effect spreekt mij wel aan.

Het borsteltje heeft een dubbele kant waardoor je als het waar 2 borsteltjes hebt die over de haartjes gaat. Toen ik hem voor het eerste gebruikte verbaasde ik hoe het precies werkte maar het resultaat was verbluffend. Door het gebruik van 2 borsteltjes aan elkaar pakte hij veel meer haartjes mee en wauw, 1 laagje is gewoon al perfect!

7

Mijn innie minie wimpers krijgen een boost en vliegen als vlinders de lucht in met 1 laagje!

l2

l3

Het is een twee strijd tussen de Rocket van Maybelline en deze van L’Oreal, allebei geweldig maar over deze ben ik zo verbaasd, ongelovelijk!

Deze mascara is oa. verkrijgbaar in de webshop van OnlineMakeup en ik raad je zeker aan hem te proberen, je zult net al ik versteld staan wat het effect met je wimpers doet. Voor meiden met mooie lange, dikke wimpers die krijgen waarschijnlijke een nog mooier effect, maar ik ben enthousiast!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram