Review – J Beverly Hilss Men Shaper

Review – J Beverly Hilss Men Shaper

Het is de eerste keer dat ik een mannen product onder de loep neem op fablouise, natuurlijk hartstikke leuk want nu was het een keer de beurt aan mijn vriend om een product van mijn favoriete haarmerk te testen.

Het gaat om een nieuw product van J Beverly Hills -Men Shaper.  Een groot aantal mannen geeft altijd op gebied van haarverzorging de voorkeur aan een kapsel dat gedurende de dag gemakkelijk opnieuw kan worden gestyled. Als ze er maar weinig mee hoeven te doen en als het maar goed in model zit. Mijn vriend is precies zo.

Speciaal voor deze mannen is de J Beverly Hills Men Shaper ontwikkeld.
Men Shaper is een textuur crème met een medium tot stevige hold. Dit product bevat flexibele modellerende vezels, waardoor het haar op ieder moment van de dag eenvoudig opnieuw in model kan worden gebracht. Een stevige hold en mate finish blijft hierbij behouden.

Mijn vriend heeft dit product tot in de ‘puntjes’ geprobeerd en dit is zijn beoordeling:

Hij vind het product ten eerst erg lekker ruiken, het heeft totaal geen chemische geur, verder is het een makkelijk product om in het haar te brengen en daarmee mee te gaan stylen. Ook naar wat uurtjes later is het nog mogelijk je haar te stylen. Wat een hij een groot pluspunt vind is dat je geen vet in het haar ziet zitten. Vele stylings producten zorgen dat je haar erg vet en hard wordt, dat is bij deze totaal niet het geval.

Kortom: Top product voor mannen!

De inhoud bevat 60 G. Je hebt maar een kleine hoeveelheid product nodig en gaat dus lekker lang mee.

De kosten voor dit product is 22,95EUR en is oa. te koop in de webshop van www.johnbeerens.com

Misschien een tip voor je vriend, je vader of je broertje?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram