Review – J Beverly Hills Plantinum Dry Clean

Review – J Beverly Hills Plantinum Dry Clean


Het ene fijne product naar de andere komt mijn stash binnen lopen. De laatste tijd komen er steeds mee producten bij waar ik dagelijks niet meer zonder kan. Zo ook de J Beverly Hills Plantinum Droog shampoo.

Geef futloos of vettig haar een frisse boosit n een handomdraai!

J Beverly Hills is sinds ik het een heb leren kennen op de bloggersdag van John Beerens mijn favoriete haarmerk geworden. Mijn haar verzorgings producten bestaan dan ook groot deels uit dit merk. Een week of 2  geleden kreeg ik bericht dat er weer een nieuw product van dit merk op de markt is en natuurlijk moest ik die proberen.

Het gaat om de droogshampoo, ik gebruikte best vaak de droogshampoo van Andrélon, over dit product was ik in het begin zo tespreken, maar in de loop der maanden heb ik hem niet meer gebruikt. De werking was niet meer zoals in het begin en de witte waas werd zichtbaarder.

Omdat een droogshampoo natuurlijk hartstikke handig is op dagen dat je haar totaal niet wilt zitten en zo vet is als een vis, vond ik het belangrijk om er toch weer een te proberen. En hoe fijn is het dan als je favoriete haarmerk er met een op de markt komt.

J Beverly Hilss Platinum Dry Clean is een shampoo speciaal voor futloos of vettig haar dat tussen de wasbeurten door een oppepper kan gebruiken. De speciale formule met ingrediënten zoals tea tree, jojoba en rozemarijn absorbeert het vet bij de haarwortel, waardoor het haar meer volume krijgt enfris oogt. J Beverly Hilss Platinum Dry Clean zorgt voor een prachtige en natuurlijk eindresultaat.

Een keer wat anders, een zwarte flacon in plaats van de schattige baby blauwe kleur die ik van dit merk gewend ben, maar totaal niet storend want door de uitstraling van deze zwarte flacon heb ik alle vertrouwen dat het een goed product is.

Vooraf goed schudden voor gebruik. Spray jet product vanaf ongeveer 10 a 15 cm in droog haar op de gedeelten waar het haar een opfrisser kan gebruiken. Verdeel vervolgens met je vingers in het haar. Spray het product op de haarwortel wanneer meer volume gewenst is.

Even schudden….

En sprayen maar….

Modeleren..

Resultaat?


Conclusie: Ik ben erg enthousiast over de droogshampoo van J Beverly Hills, wat ik helemaal top vind is dat de droogshampoo ook nog is een super formule boost aan mijn haar geeft! Verder ruikt het lekker, voelt goed aan ( beetje stroef ) en doet wat die moet doen!

Top product!!

De inhoud van de fles bevat 177 ML en kost 28,95 EUR en is te koop via de webshop van John Beerens!

Wat vind jij? Ben je al bekend met J Beverly Hilss?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram