Review – Guess Girl

Review – Guess Girl

4

Een geur kopen vind ik echt iets persoonlijks en iets wat je het beste zelf kunt doen. Geuren ruiken op iedereen anders en ervaart een geur ook een verschillende manieren. Toch wil ik proberen je te laten kennis maken met Guess Girl…

Guess Girl is de nieuwe super girly geur van Guess. Mijn 2de Guess geur waar ik persoonlijk erg enthousiast over ben. De geur is ontzettend verrassend en ideaal voor de zomer. Naast een fijne geur zit het ook nog is in een super Girly flesje wat ook nog is een eye cather is tussen je stash…

5

Ik zal een poging wagen om de geur zo goed mogelijk te omschrijven! Aller eerst wil ik je aangeven dat dit de geur is voor het voorjaar & de zomer. In de winter en het najaar zal ik hem eerder laten staan. De parfum heeft een frisse maar toch zoet, vrouwlijke bloemengeur. Overheerst niet, voelt zacht en wordt in de loop van de dag ook niet zuur.

  • Topnoten: Framboos, meloen en bergamot extract
  • Hartnoten: Braziliaanse orchidee, Provençaase acacia en lelies
  • Basisnoten: Australisch sandelhout, vanille uit Madagascar en musk

6

7

De nieuwe geur van Guess is al verkrijgbaar in de winkels. Voor een 30 ml fles betaal je 33 EUR, een 50 ml kost 43 EUR en wil je gaan voor een grote 100 ml dan betaal je 53 EUR!

Welke geur draag jij het liefst in de zomer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram