Review – Giordani Gold Jewel Lipsticks

Review – Giordani Gold Jewel Lipsticks

Als het gaat om een prachtige lipstick, dan heb je al snel mijn aandacht. Ik heb diverse merken in mijn stash maar mijn aandacht ligt nu vooral op 4 van mijn nieuwe, namelijke Giordani Gold Jewel!

Giordani Gold is een merk wat bij Oriflame wordt verkocht, naast de prachtig bronzing pearl die jullie als eens eerder in een review voorbij hebben kunnen zien laat ik jullie vandaag deze 4 lipsticks zien.

Wat mij als eerst opviel was de verpakking, deze is lekker goud en ziet er als je het mij vraagt prachtig uit en totaal niet goedkoop.

Giordani Gold Jewel lipstick bevat kasjmier en een krachtige mix van moisturisers, die zorgen voor verzorgde en gehydrateerde lippen.

Hieronder een impressie van de 4 prachtige kleuren.

Hieronder zie je swatches

– Peach Kiss
– Warm Coral
– Mauve Dream
– Plum Desire

De lipstick is heerlijk zacht op de lippen en geeft totaal geen droog gevoel aan. Ook de kleur blijft lekker lang zitten.  In het begin leken de paarse kleuren wat donkerder maar eenmaal op de lippen valt het reuze mee. Ik vind ze heerlijk!

Ik ben zelf helemaal verliefd op de Peach Kiss nummer 1, wat is deze prachtig.

De Giordani Gold Jewel lipstick kost per stuk van €17,95 nu voor €11,95 en is te bestellen in de webshop van Oriflame.

Wat vinden jullie?  Ben je bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram