Review – Fogan Cosmetics Prinsessen lipstick!

Review – Fogan Cosmetics Prinsessen lipstick!

lipstick1

Afgelopen vrijdag ging mijn zus een dagje naar de huishoudbeurs, nu nam ze een zak vol make-upje met zich mee waaronder deze super schattige lipstick voor mij…

De lipstick is van het merk Fogan Cosmetics, een nog onbekend merk voor mij. Deze warm roze kleur zit in een ontzettend leuke verpakking, namelijk in de vorm van een kroontje.

Nu heeft mijn zus hem ook al getest op de site en was net als ik direct nieuwsgierig naar dit merk!  Lees haar review hier!

lipstick2

Zoals ik al zij, de lipstick ziet er ontzettend schattig uit, de dop is in de vorm van een kroontje en heeft een diamantje op de bovenkant zitten. Ik ben heel benieuwd hoe de andere producten van Fogan eruit zien!

lipstick3

De kleur vind ik persoonlijk echt prachtig, het is een warme diep roze kleur die iedere lippen mooi maakt!

Hoe de kleur precies heet staat niet op de verpakking, wel wordt er aangegeven dat de lipstick Vitamine E & Minerale Olie bevat.

Wat mij wel direct opviel was de geur, er komt een frisse citroenlucht vanaf en ook op de lippen blijf ik de lucht duidelijk ruiken, in tegenstelling bij mijn zus is die op de lippen verdwenen…

lipstick4

Swatches:

lipstick5

De lipstick zorgt voor een mooie kleur op de lippen en daarnaast zorgt hij ook voor een vet laagje wat ontzettend fijn is als je last heb van droge lippen. Dat waarschijnlijk komt door de minerale olie die toegevoegd is aan de lipstick! Ik ben onder de indruk & ik moet zeggen, ik heb er een nieuwe favorite bij!

lipstick6

Hoe duur hij is, ik zal het niet weten, over het merk zelf kan ik ook niet veel vertellen. Heb je een idee waar het te koop is, laat het mij weten in de comments!
& jawel, de make-up van Fogan is te koop 0,99 CENT!! op www.fogan.nl!

Dankjewel Lipstickkiss!!

Wat vind jij? Ben je bekend met Fogan?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram