Review – CK Calvin klein Ultimate edge lipgloss

Review – CK Calvin klein Ultimate edge lipgloss

ck

Zondag bracht ik samen met mijn zus een kijkje bij de Big Bazar in Almere. Een grote winkel vol met goedkope spulletjes, eigenlijk een soort van Action…

Het leuke aan de Big Bazer is dat je diverse merk make-upjes er lekker goedkoop kunt scoren. Zo verkopen ze Revlon, Calvin Klein maar ook merken als MNY en Nivea. Mijn zus en ik gingen voor 3 roze lipglossjes van Calvin Klein. Ze schreef gister al een Review, nu is het mijn buurt!

ck2

Rich & Famous, Shades of Pink en Pink Sheen, 3 ronde potjes met daar in een leuke gloss. Dit zijn mijn eerste Calvin Klein make-upjes en dat voor maar 2,99 EUR per stuk. Ik zag ze liggen en ik werd nieuwsgierig. Nu ben ik niet echt een gloss dragen en pak ik liever een lipstick, toch spraken ze mij door de vrolijke kleuren aan.

ck3

Shades of Pink

Shades of pink ziet eruit als een lekker framboos kleurtje met een hele lichte shimmer erin.

ck4

Rich & Famous

Deze kleur trok direct mijn aandacht, de verpakking heeft de kleur van een lekker perzik roze kleurtje, eenmaal op zag hij er helaas toch wat donkerder uit.

ck5

Pink Sheen

Pink Sheen is echt een lief, schattig roze kleurtje, een kleurtje die je vrolijk maakt als je er naar kijkt. 

ck6

Swatches

1- Pink Sheen
2- Rich & Famous

3- Shades of Pink

swatch

Pink Sheen

ck1

Shades of Pink

ck2

Rich & Famous

ck4

Conclusie: 3 hele leuke glossjes op een rij, handig om mee te nemen en om even snel te gebruiken. De kleuren zijn toch iets anders dan de verpakking eruit ziet en geven veel glans en ook echt een mooie kleur. De geur vind ik verschillend, de Pink Sheen heeft vergeleken de 2 andere een sterke citroen geur, de 2 andere ruiken lekker zoet.

Voor de prijs van 2,99 EUR vind ik ze zeker leuk om te hebben en te gebruiken. Ben je ook benieuwd, ze zijn verkrijgbaar bij de Big Bazar!

ck7

Ben jij bekend met de make-up producten van Calvin Klein?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram