Review || Caption nagellak!

Review || Caption nagellak!

Een aantal dagen terug maakte ik kennis met het nagellak merk Caption. Ik had er eerder nog niet van gehoord maar naar enig onderzoek op het internet werd ik toch wel erg nieuwsgierig. 

Dit nagellak merk geeft je nagels namelijk een prachtige gellook, blijft lekker lang zitten en heeft mooie kleuren met hoge pigmentatie. Tijd om te ontdekken. Kijk mee!

c3

Ik ontving 3 lakjes, een base coat, een kleurtje en natuurlijk om nagels helemaal af te maken een top coat. c5

Caption belooft een hele hoop mooi dingen:

Verzorgde nagels met geloof zonder afbladeren.
Blijft 2 tot 3 maal langer zitten dan andere lakken. (tot met 9 dagen)
Een chip (komt amper voor) makkelijk bij te werken.
De Base Coat maakt broze en beschadigd nagels binnen 2 maanden sterker.

Daarnaast is de nagellak veilig en beschadigt het de natuurlijk nagel niet. Kortom mooi woorden waar volgens mij iedere nagellak liefhebber blij van wordt. Hopelijk maken de lakjes dit waar.

c10

Ik ontving de nagellak in een prachtig fris rood kleurtje met de naam, ‘Turn It Up!’. Ik vind rode nagellak persoonlijk erg mooi om te dragen, zowel op de handen als tenen. Ik kon dan ook niet wachten op het lakje te gebruiken.

c8

Hieronder het resultaat aangebracht volgnes de laktechniek van Caption.

c7

Conclusie: 

Nu moet ik je eerlijk toegeven dat ik echt heel enthousiast ben over de nagellak. Zelf heb ik nooit eerder professioneel mijn nagels in een salon laten doen maar het resultaat wat ik met deze drie lakken heb gecreëerd is zeker salonwaardig. De kleur is intens rood, prachtig! De kwaliteit is top en blijft zo mooi zitten op de nagels. Ik heb de nagellak nu 4 dagen op mijn nagels en er is geen kleine beschadiging op te merken. Ik weet zeker dat ik nog een aantal dagen met deze kleur perfect op mijn nagels vooruit kan. Nog een groot pluspunt is de droogtijd en kwastje, het drogen gaat super snel en het kwastje is ideaal om je nagels egaal te dekken met 1 veeg. Ik ben blij!

Ik zal nog een extra update plaatsten hoelang ik er uiteindelijk plezier van heb. Dit komt in een uitgebreid nagellak artikel! 

PicMonkey Collage

Prijzen

De base coat is verkrijgbaar voor €15,95
De nagellak kleur is verkrijgbaar voor €16,95
De top coat is verkrijgbaar voor 15,95
Complete set kost €48,85

Meer informatie over Caption vind je op de website. 

Heb jij ervaring met Caption? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram