Review – Action So Me BB Cream!

Review – Action So Me BB Cream!

bb1

Dit is wel de goedkoopste BB Cream die ik de afgelopen tijd ben tegen gekomen op mijn pad. De wel bekende Budget variant van Superdrug mocht helaas mijn stashbakje niet halen, nu is het de beurt voor de So Me te koop bij de Action…

Een kijkje nemen in de Action kan wekelijks echt geen kwaad, iedere keer waneer ik weer een blik kom werpen ontdek ik steeds weer nieuwe dingen. Zo ontdekte ik een BB Cream voor slechts 1,99 EUR. Hall0? een BB Cream voor nog geen 2 euro? Deze moest ik proberen!

bb2

Aan de verpakking zal het zeker niet liggen want deze ziet er gewoon hartstikke hip & fris uit. De So Me BB Cream is verkrijgbaar in 2 tinten, de Light & de Medium. Ik zelf heb gekozen voor de Light versie omdat deze het dichts bij mijn huidskleur in de buurt kwam.

Ook een BB Cream van nog geen 2 EUR bevat natuurlijk 5 producten in 1. De getinte hydraterende creme + UV berschermingsfactor 15 belooft de huid glad en egaal te maken voor een perfecte teint.

De So Me BB Cream is een lichte niet vette formule voor een ogenblikkelijk stralende huid. Een vleugje make-up egalisert oneffenheden en imperfecties, terwijl de krachtige, vorch inbrengende ingredienten en zonnefactor 15 voor een zachte en beschermende huid zorgen.

bb3

Ingredientenlijsten:

Aqua, Glycerin, Ethylhezyl, Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Isononyl, Isononanoate, Methyl Methacrylate, Crosspolymer, Arachidyl alohol, Behenyl, Alcohol, Cetearyl, Glucoside, Cetearyl, Alcohol, Cetearylglucoside, c13-14, Isoparaffin, Laureth-2, Polyacrylamide, Isohexadecane, Cetyl dimethicone, Mica, c1 77489, c1 77891, Parfum, Biosaccharide, Gum-1, Phenoxyethanol, Talc, Tocopheryl, Acetate, Bupleurum falcatum root extract, Caffeine, PEG-8, Butylene Glycol, Tetrasodium edta, BHT, Dichlorobenzyl, Alcohol 2 Bromo – 2 Nitroprpane 1,3 – Diol.

bb4

Het eerste probleem begon al bij het opmaken van het lipje, nu ben ik hier echt geen ster in ook niet bij tandpasta tubes maar hoe deze erop zat ongelofelijk. Veel getrek en gestoei later was het dan eindelijk gelukt met als resultaat lijn resten in de opening… Het mag natuurlijk ook niet te goed zijn voor die prijs.

bb5

Op het eerste gezicht ziet de BB Cream er goed uit, de kleur is duidelijk vergelijkbaar met andere BB Creams die ik heb getest. Maar dan heb je de geur, ik weet niet precies wat voor parfum hier aan toe is gevoegd, maar ik vind het vreselijk.

bb6

De BB Cream is wel ontzettend watterig maar het blijft de kleur goed behouden.

bb7

Natuurlijk ook even proberen op de huid, het liefst deed ik het niet omdat de geur mij gewoon beroerd maakt, zo sterkt is het.

Links zonder BB Cream – Rechts Met een laagje BB Cream.

bb8

Het effect is redelijk, ik vind de dekking wat de BB Cream doet heel licht maar zeker niet tegenvallen. Met een laagje poeder erop zal hij zeker een mooi effect geven. Hij bedekt de moedervlekjes niet maar dat is niet de echte taak van een BB Cream.

bb9

De BB Cream van So Me, te koop bij de Action voor nog geen 2 EUR zal ik door de vreselijke sterke geur niet opnieuw kopen & zeker niet meer gebruiken. Waarschijnlijk is het persoonlijk, dus mocht je de BB Cream willen proberen, ik ben benieuwd wat jullie van de geur vinden & of het jullie er ook last van hebben!

Ben jij al bekend met de BB Cream van de Action?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 31 december 2015 / 06:03

  Hoi ik kocht m ook bij de action maar in brabant al n tijd uitverkocht zou jij me kunnen helpen Waar ze wel te koop zijn? Met vriendelijke groeten en dank Karen

  • 31 december 2015 / 12:03

   Oei dat durf ik niet te zeggen. Misschien kan je vragen aan een medewerker of ze weer terug op voorraad komen?

  • Jolande
   11 januari 2016 / 18:40

   Ja ik herken je probleem, mijn eigen is bijna op en ik kan hem nergens meer vinden in de action.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram