Review ♥ essence Come To Town Lipsticks!

Review ♥ essence Come To Town Lipsticks!

es0

Haast je naar het Kruidvat als je iets uit de nieuwe Limited Edition wilt scoren. Op dit moment ligt namelijk de nieuwe ‘Come To Town’ collectie in de schappen speciaal voor de feestdagen.

Ik ben al even naar de winkel gegaan om een aantal producten te scoren. Zo nam ik uit de collectie de twee lipsticks mee waar ik heel benieuwd naar was. Vandaag review ik ze voor je!es2

Het gaat om twee hele mooie feestelijke tinten die helemaal passen bij de koude maanden. Een mooie klassieke rode en berry tint.

01 Is that you, Santa?
02 Wrapped in Pink

De lipsticks hebben een zachte, rouge structuur waardoor je makkelijk aanbrengen op de lippen. Ze voelen zacht aan en blijven mooi zitten.

Is that you, Santa?

es6

Is that you, Santa? is een klassieke rode kleur die helemaal past bij de feestdagen. Tijdens kerst is de meest gedragen lijkkleur toch echt rood. Met deze tint steel jij zeker de show!

es7

es8

Wrapped in Pink

es3

Warme kleuren zijn het hele seizoen al erg populair. Wrapped in Pink is een donker roze/paarse tint helemaal meegaat met de trend. Hij is opvallend en een echte eye-catcher. Wil je iets anders dan rood? Dan is deze tint perfect!

es4

es5

Hieronder de swatches van de lipsticks. Zoals je kunt zien is het pigment onwijs goed en ontstaan er twee prachtige tinten.

es9Het resultaat op mijn lippen.

lipstick

Ik wil ze geweldig! Ik heb altijd al van de essence lipsticks gehouden en opnieuw ben ik verrast. De kwaliteit is zo ontzettend goed en dat voor een mini prijsje. De verpakkingen is leuk, de structuur is fijn! Helemaal perfect!

Bekijk hier alle producten uit de Come To Town collectie van essence.

es1

Verkrijgbaar voor €2,39 per stuk! 

Wat vind jij van de lipsticks?
Heb jij iets uit deze collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram