Rennen, vliegen, springen!

Rennen, vliegen, springen!


1Rennen, vliegen en multitasken, het past allemaal binnen onze dagelijks activiteiten. We haasten ons van hot naar her, plannen onze agenda´s vol met (te) veel afspraakjes en brengen de multitask-skills naar een hoger niveau. Gelukkig zijn we voorzien van vele hulpmiddelen die ons door deze drukke dagen heen helpen, waaronder de smartphone, mini producten voor onderweg en hulpvolle accessoires voor jouw gadget.

Gezond eten

Snel even een patatje speciaal naar binnenwerken in de trein of een broodje subway voor onderweg naar de volgende meeting. Op een dag waarbij koken echt niet in de planning past zijn deze twee opties ontzettend verleidelijk. Om te voorkomen dat je wekelijks aan de patat of hamburgers zit, houd je een plan B in gedachte. Kook de desbetreffende avond van te voren de dubbele portie en je hebt een heerlijk avondmaal voor de volgende dag.

Zorg voor voldoende vitamines en groenten, anders heeft het uiteraard alsnog niet veel zin. Zoek via jouw tablet lekkere en gezonde recepten op, die je de volgende dag ook nog prima kunt eten. Even jouw Samsung in zijn Galaxy Note Pro 12.2 hoes stoppen en je kunt het multitasken verder doorzetten: het recept bestuderen en koken tegelijk, handig!

In de trein kan je prima eten en daarnaast leent de trein zich ’s ochtend ook hartstikke goed voor anderen doeleinden, waaronder het regelen van je make-up. Zorg dan wel dat niemand anders er last van heeft. Schaf een kleine mascara en foundation aan, zodat beide gemakkelijk in je tas mee kunnen. Open je frontcam of download de spiegelapp, zodat je geen spiegel mee hoeft te slepen.

Bereikbaar onderweg

Door het drukke bestaan zijn we vaak de hele dag onderweg. Soms zou het fijn zijn om je tussendoor op te frissen of om even snel onder de douche te springen. De veelzijdige NS-treinen lenen zich helaas (nog) niet voor deze doeleinden, maar een handgelletje wel. Er bestaan veel soorten handgel met alcohol, waardoor je handen binnen no time weer fris en fruitig aanvoelen en tevens helemaal gereinigd zijn. Draag deze handige en kleine held met je mee in bijvoorbeeld een Galaxy Tab 4 7.0 hoes, zodat je hem altijd bij je hebt wanneer nodig. (€)

smartphonehoesjes

 

Wat vind jij naast je portemonnee het belangrijkste om mee te nemen voor onderweg en kan jij echt niet missen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram