Relatie in een sleur? Dit is de oplossing!

Relatie in een sleur? Dit is de oplossing!

Ben je gelukkig in je relatie? Dan is dat het beste gevoel ooit. Je voelt je sterk, gelukkig en je geniet gewoonweg van het leven en je partner. Spijtig genoeg kan het ook anders gaan. Heb je op dit moment bijvoorbeeld het idee dat je relatie in een sleur zit? Dan knaagt dit mogelijk erg aan je.

Om dit knagende gevoel een plekje te geven, is het belangrijk om open te communiceren. Dit doe je het beste met je partner, maar kun je ook eerst met een vriend(in) doen. Door open te communiceren, krijg je in ieder geval betere inzichten. Zo achterhaal je mogelijk hoe het komt dat jullie relatie op dit moment niet op zijn best is.


Bron Pexels – Ketut Subiyanto

Heb je open gecommuniceerd met je partner? Dan is het zaak om de sleur in jullie relatie zo snel mogelijk aan te pakken! Het fijne hierbij is dat jullie hier veel mogelijkheden voor hebben. Onder meer met onderstaande tips zorgen jullie ervoor dat jullie relatie weer net zo leuk en spannend wordt als in de eerste maanden!


Tip 1: probeer nieuwe dingen uit

Als je relatie in een sleur terecht gekomen is, kan dit komen door gewenning. Mogelijk doen jullie in jullie relatie al jarenlang hetzelfde. Zonder dat je het direct doorhebt, zorgt dat voor enige vorm van verveling. Mede hierom is het heel belangrijk om continu nieuwe dingen uit te proberen.

Deze tip is uiteraard breed te bekijken. Zo kunnen jullie samen nieuwe hobby’s uitproberen, jullie dagen anders invullen of aan de slag gaan met seksspeeltjes. Met onder meer een strapon verhogen jullie de spanning in de slaapkamer. En dat komt jullie relatie uiteindelijk ten goede.

Tip 2: maak echt tijd voor elkaar vrij

De huidige maatschappij is nogal hectisch en druk. Er wordt veel van je verwacht en je bent mogelijk veel bezig met je smartphone. Leg je smartphone daarom weg, maak echt tijd voor elkaar vrij en beleef op die manier qualitytime. Elke minuut die jullie op deze manier doorbrengen, is van meerwaarde voor jullie relatie.

Hebben jullie al geruime tijd een relatie? Dan is het op zich logisch dat jullie minder tijd voor qualitytime vrijmaken. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat jullie relatie in een sleur is gekomen. Kom daarom in actie en beleef weer veel qualitytime met elkaar.

Tip 3: bespreek alle zaken met elkaar

Het is tot slot belangrijk om alle zaken met elkaar te bespreken. Dit kan gaan over mogelijke irritaties, maar ook over bepaalde fantasieën. Wil je bijvoorbeeld eens op een andere manier de liefde bedrijven? Deel dit idee met je partner, schaf anaal glijmiddel aan en experimenteer hiermee.

Onderaan de streep draait alles om communicatie. Communiceer daarom open en eerlijk met je partner, durf dingen uit te spreken en werk daarmee toe naar een betere relatie.

Bron Pexels – Anastasia Shuraeva

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram