Review – Oriflame Pure Colour Nail Polish

Review – Oriflame Pure Colour Nail Polish

Als je opzoek bent naar mooie lakjes tegen een hele fijne prijs, dan raad ik je zeker aan is tussen de lakjes van Oriflame te kijken…

Ik heb het over de Pure Colour lakjes van Oriflame, zelf heb ik er 6 en deze vind ik stuk voor stuk mooi, de kleuren variëren van donker chic voor een avondje uit, naar lekker pastel/nude kleuren die elke dag te dragen zijn bij wat voor gelegenheid dan ook!

De Pure Colour collectie bestaat uit maar liefst 18 verschillende lakjes en geven al met 2 laag een fantastische dekking, al zeg ik het zelf!

De lakjes die ik ben gaan testen hebben de volgende namen:

  • Purple Pink
  • Passionred
  • Prly Beige
  • Lavendel
  • PS Pink
  • Cloverhaze

Natuurlijk ben ik gaan swatchen maar omdat op dit moment mijn nagels té kort & niet mooi zijn heb besloten om de nagellakjes te swatchen op een nagellak wiel, om toch een indruk te geven van deze prachtige kleuren! Alle swatches bevatten 2 lagen.

PS Pink 

Prly Beige

Lavendel

Passionred

Purple Pink

Cloverhaze

Zijn ze niet prachtig? Wat helemaal fijn is dat de nagellakken echt een heerlijke prijs hebben.

Een 8 ml flesje kost normaal 7,95 EUR maar er geldt nu een hele leuke actie waardoor alle lakjes nu maar liefst 2,95 EUR kosten! Is dat niet heerlijk? Kijk voor het hele assortiment aan kleurtjes in de webshop & om ze natuurlijk te bestellen!

Wat vind jij? Ben je bekend met deze lakjes?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram