Pür Minerals – Pür Rocks!

Pür Minerals – Pür Rocks!

pur1

Al een tijdje heb ik de prachtige Pür Rocks van pür minerals in mijn stash, een doosje vol met kleine make-up steentjes in brons roze tinten die klaar liggen om je look een extra touch te geven…

Het gaat om een doosje gemicroniseerde mineralen in een uniek 3 dimensionaal ontwerp die je kunt gebruiken om meer diepte, dimensie en drama aan je look te geven. Ook wel de multi-tasking steentjes genoemd omdat ze zowel te gebruiken zijn om je ogen, je lippen en wangen te verbeteren met een dosis glans.

pur2Ik denk dat de meeste van jullie wel bekend zijn met een glansje aanbrengen op je gezicht. Ik zelf gebruik voornamelijk alleen highlighter op mijn jukbenen, binnenste ooghoek en onder het wenkbrauw bot. Er zijn ook veel dames die ook extra glans/highligther aanbrengen op de neusbrug en op de cupido boog van de lippen. De  Pür Rocks is een doosje die te gebruiken is voor alles waar je meer glans wilt creëren. Door de combinatie van zachte naturel tinten met roze ondertoon is het effect altijd zo puur mogelijk.

Om de rocks te gebruiken dien je voorzichtig met je powder of oogschaduw brush over de steentjes te gaan. Ook een tip is om wat steentjes in de deksel te doen om met de kwast er vervolgens met rond draaiende beweging overeen te gaan. Zo voorkom je dat ze uit het bakje vallen en dat je toch het product goed op je kwast krijgt.

pur3Hieronder zie je een swatch van de steentjes. Zoals je kunt zien is het effect erg zacht qua kleur maar zijn de shimmers prachtig.

pur4

Hieronder zie je het resultaat van de rocks zowel op mijn wenkbrauw bot, binnenste ooghoek en jukbenen. Omdat de ondertoon roze is vind ik het heel neutraal en passend staan.

PUR6Het gebruiken van highlighter op je gezicht vind ik echt een aanrader. Er zijn vele soorten verkrijgbaar in allerlei prijsklasse. Wil je voor minerale producten gaan, parabenen vrij dan is Pür Minerals zeker aan te raden. Heb je een klein budget of begin je pas met make-up en highlighter, ga dan natuurlijk voor een budget merk!


De Pür Rocks zijn verkrijgbaar voor €28,40 via
de webshop van Pür minerals.

Ben jij bekend met Pür Minerals?
Maak jij gebruik van highlighter op je gezicht?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram