Pür Minerals – Nat Geo Kit

Pür Minerals – Nat Geo Kit

1

Laat maar komen die feestdagen en noteer alvast deze prachtige NAT GEO Kit van Pur Minerals op je verlanglijstje, want zeg nou zelf is dit niet een prachtige set? In Samenwerking met National Geographic, Big Cat Week is deze kit tot stand gekomen met 3 prachtige wit met gouden producten die je een fantastische look gaan geven…

Alleen al door de vormgeving trekken deze producten mijn aandacht direct. Mooi wit, mooi goud verpakt in het doosje met een prachtig beest erop. De Net Geo Kit is tot stand gekomen speciaal voor de Big Cat Week, het is een Limited Edition product dus wees er snel bij. Ik ben deze kit gaan testen en ik zoek je een cadeau voor jezelf of voor iemand anders, ik raad je deze zeker aan!

3Deze kit kost een beetje maar dan heb je ook wat. Deze kit bevat namelijk 3 prachtige producten om een mooie look te creëren:

Limited-Edition Leopard Print Mineral Glow (full size)

Liquid Precision Eyeliner in Cat Eye (full size)

Big Blink Mascara with Argan Oil (full size)

BIG Blink Mascara

4Over de BIG Blink mascara ben ik al sinds ik ermee kennis heb gemaakt ontzettend te spreken. Het is serieus mijn grootste favoriet en de enige die mijn wimpers verbluffend maken. Deze mascara bevat namelijk Argan Olie wat ook nog is bijzonder is voor een mascara en de borstel is gewoon perfect, niet te dik, niet te dun. In deze kit komt de BIG Blink in een prachtig uitvoerig met wit en goud wat het ook nog is een juweeltje maakt. Lees hier de review

5Liquid Precision Eyeliner

6Eyeliner is nooit mijn sterkste onderdeel geweest maar zonder gekheid is dit de eerste eyeliner waarmee ik in een keer de perfecte lijn en wing heb gemaakt. Zal het puur geluk zijn of zou het komen de de fijne punt, de intens zwarte kleur en de vorm van deze stift. Ik ben ieder geval verkocht!

7De stift is zo flexibel in gebruik dat je zonder moeite een en al teveel kracht een mooi lijn kunt maken.

8Mineral Glow

9Een prachtig product alleen al om te zien, de Mineral Glow. Met deze bronzer zorg je net voor meer dimensie in je gezicht en krijgt je look net dat gene wat naast katachtige ogen ontbreekt, een zwoel gezicht!

10

 

Natuurlijk ben ik met alle producten aan de slag gegaan en heb ik mijn zondagochtend ogen omgetoverd in kat achtige kijkers. Naast een klein beetje BB Cream heeft de Mineral Glow mijn gezicht een gezonde, zwoele blik gegeven en is het enige wat ik nog nodig had een mooie naturelle lipstick.

purkit

11

Prijs: €37,90 verkrijgbaar de webshop van Pür Minerals met gratis verzending!

Wat vind jij van deze kit?
Heb je ervaring met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram