PUR Minerals – Double EGO!

PUR Minerals – Double EGO!

pur-mascara1

Als je mijn blog volgt dan weetje dat ik een nieuwe favoriete mascara heb van het merk Pur Minerals., de BIG Blink. Deze mascara gebruik ik elke dag met veel liefde en mooi resultaat, want ook mijn kleine wimpers hebben daar een boost van gekregen…

Nu komt Pur Minerals met een nieuwe mascara namelijk de Double EGO. Tegenwoordig zijn mascara’s met een dubbel kwastje helemaal hot in beautyland, dus ik ben met veel enthousiasme hem gaan testen.

pur-mascara2

De Double EGO wordt geleverd in een doosje met de mooie vormgeving net als alle andere Pur Minerals producten, elke keer wanneer ik een Pur Minerals product zie, moet ik direct denken aan Benefit. Op het doosje staat goed en duidelijk omschreven wat de Double EGO precies inhoudt. Je kunt namelijk het dopje draaien zodat je 2 soorten borsteltjes krijgt? He? Ga ik te snel?

pur-mascara3

Jawel, 2 borsteltjes bevat deze mascara verstopt in 1 huls. Er zit namelijk 1 borsteltje in (grove) om je wimpers een boost te geven en volume en een borsteltje (dun) voor het zorgen van meer lengte en in mijn geval het gebruiken voor de onder wimpers. Daarnaast is deze mascara nog eens waterbestendig, een vezel-en pol-vrije formule met lash-conditioning vitamine E.

pur-mascara4

Hieronder zie je het borsteltje wanneer hij de functie heeft voor lengte, hij is langer en dunner en ideaal voor het gebruik van je onder wimpers.

pur-mascara5

Wanneer je aan het grijze dopje draait helemaal boven aan de dop veranderd het lange borsteltje in een wat dikker en grove borsteltje om je wimpers meer volume te geven. Ideaal z’n 2 in 1 mascara!

pur-mascara6

Natuurlijk wil ik jullie ook het resultaat op mijn wimpers laten zien en dat kan je hieronder bekijken. Links op de foto heb ik geen mascara op en rechts heb ik voor de boven wimpers het grove borsteltje gebruikt en voor de onder wimpers het dunne lange borsteltje. Met 1 laag kreeg ik al direct een boost op mijn wimpers maar kwam er wel teveel mascara op waardoor mijn wimpers gingen plakken aan elkaar en ontstonden er een paar klontjes. Wel vind ik dat het ongelofelijk is om met 1 laag dit effect al te krijgen. Mijn onder wimpers heb ik ook met 1 laagje gedaan maar dan met het lange borsteltje. Het is prettig in gebruik omdat er minder mascara op zit en het borsteltje lekker dun is. Toch blijven mijn onder wimpers een apart verhaal…

Purminerals

Kortom ben ik best tevrede of de Double EGO. Het is handig dat je de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van 2 borsteltjes waardoor je zowel volume als lengte kunt maken maar ook om te kijken welke het beste bij je wimpers past. Ik denk wanneer je mooie volle, dikke wimpers hebt, het effect nog is extra mooi zal zijn omdat de mascara je toch echt wel een boost geeft.

Verkrijgbaar in de webshop van Pur Minerals voor €24,95

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram