PÜR Minerals – CC Cream

PÜR Minerals – CC Cream

1

Het fenomeen BB Cream kennen we zo langzamerhand wel in Beautywereld, maar dat merken nu ook komen met een CC Cream roept toch wel weer even de aandacht!

CC Cream ook wel Color Complexion Corrector genoemd is een nog meer uitgebreide cream die wonderen gaat richten op onze huid. Pur Minerals komt met een CC cream, maar niet zo maar een, je nieuwe beste vriend kan je het wel noemen. Deze CC Cream staat voor: multitasking moisturizer, brightener, primer, concealer en SPF foundation. De opvolger van de BB Cream met net dat beetje extra, de CC Cream heeft namelijk een extra functie namelijk het corrigeren van de huidstint. Denk bijvoorbeeld aan oneffenheden, vaalheid en rode plekjes.

2

3

Deze CC Cream van Pur Minerals is verkrijgbaar in 4 tinten:

  • Light
  • Medium
  • Tan
  • Dark

Ik heb de Medium variant mogen ontvangen om te gaan testen. In het begin dacht ik dat deze iets te donker voor mij zou zijn, maar door dat de eerste zomer zon al een mooi kleurtje heeft achter gelaten paste hij prima met mijn huid.

4

De CC Cream ziet er op het eerste gezicht mooi en strak uit, de vormgeving is net als alle andere product van Pur Minerals mooi clean, stijlvol en ziet er uitnodigend uit.

Wat ik echt een positief voordeel vind is het pompsysteem, als je mijn blog al wat langer aan het volgen bent dan weet je dat ik gek ben op zulke verpakkingen, net als de BB Cream van Etos. het is makkelijk in gebruik, handig te doseren en daarnaast ook nog is hartstikke hygiënisch.5

6

Deze alle in 1 is siliconen-vrije formule werkt vlekjes en fijne lijntjes weg, terwijl er daarnaast voor een gelijkmatige teint wordt gezorgd. Klinkt fijn he? Ik ben hem gaan testen en raakte al snel onder de indruk.De substantie voelt erg zacht aan en is makkelijk te verdelen op de huid. Ik heb de laatste tijd een beetje een onrustige huid door het wisselen van huidverzorging producten dus een dekking op mijn gezicht vind ik dan zeker fijn. en laat de CC Cream nou net de rode plekjes kunnen aanpakken. Als ik de crème op mijn hand zie dan zie ik niet een verschil met een BB Cream dus daarin zal het ook gelijk zijn. Nog een positief punt vind ik dat de CC Cream een SPF 40 factor bevat, ik vind het belangrijk om je goed te beschermen tegen de UV Straling en helemaal nu de zon sterker aan het worden is en je wilt toch iets van een dekking op je gezicht.

7

Zoals ik al zei, heb ik op dit moment een onrustige huid. Veel rode plekjes en pukkeltjes die weggewerkt moeten worden. Ik heb maar een klein beetje van de CC Cream gebruikt en ik ben zo ontzettend enthousiast geworden over wat voor dekking dit product op mijn huid geeft. Hieronder zie je mijn gezicht met een klein beetje CC cream en een beetje blush. Totaal geen rode vlekjes en kleine oneffenheden meer zichtbaar maar mooi weggewerkt zonder te veel product. Daarnaast voelt het niet alsof je een dikke laag make-up op je gezicht hebt zitten en voelt het ook nog is lekker zacht aan. Ik ben helemaal tevreden met het resultaat wat deze cream doet en daarnaast ook nog is extra bescherming biedt en niet slecht is voor je huid.

8

Ik ben zeer enthousiast en verkocht over dit product.

Het product is verkrijgbaar in de webshop van Pur Minerals met een leuke actie op dit moment. De CC Cream Broad Spectrum SPF 40 kost normaal € 45,- maar speciaal ter introductie € 37,95- en ook nog is Gratis Verzenden!

Wat vind jij van de CC Cream? Ben je bekend met Pur Minerals?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram