Pur Minerals – BIG Blink Mascara met Argan Oil! Een toverstaf voor de wimpers…

Pur Minerals – BIG Blink Mascara met Argan Oil! Een toverstaf voor de wimpers…

a

Ik heb het er al een paar keer over gehad. De super mascara die ik heb ontdekt van Pur Minerals die mijn wimpers echt verbluffend lang maken. Tijd om deze toverstaf voor de wimpers met jullie te delen…

De BIG Blink Mascara is mijn nieuwe favoriet! Het is in mijn ogen de Rolls Rolls onder de mascara’s en daarnaast ziet hij er ook nog is tof uit!

b

BIG Blink is een mascara die Argan Olie bevat, deze magische toverstaf zorgt ervoor dat elke wimper een boost krijgen zonder dat de ogen gaan irriteren.

Het borsteltje ziet er op het eerste gezicht best standaard en ‘zoals we ze kennen‘ eruit. Maar toch verbaasd het mij wat dit borsteltje en de structuur van mascara weer elke dag met mijn wimpers doet. Hij zorgt voor volume, lengte en definitie voor een prachtige sexy oogslag.

c

Vaak als ik lengte wil maken met een mascara ontstaan er al snel klontjes en helemaal als je zulke mini wimpers hebt als ik. Bij de BIG Blink heb ik daar geen last van omdat je al bij 2 lagen een prachtig effect hebt.

Het is voor het eerst dat ik kennis maak met een mascara die Argan Olie bevat, de olie die wonderen verricht zowel op je haar als op je huid en nu ook op de wimpers. Gaaf he?

d

Foto’s met de BIG Blink:

Wat ik juist zo mooi vind is dat je zelfs op de foto’s ziet dat ik mascara op heb. Heel vaak maak ik foto’s en dan lijken mijn ogen onopgemaakt terwijl ik juist zoveel heb lopen smeren met 10 lagen mascara.

ogen1

ogen2

Ik ben serieus echt verkocht. Mijn inni minnie dunne kleine wimpers hebben echt een boost gekregen door deze mascara.

Op dit moment is er op de site een ongelofelijke leuke actie zodat iedereen de BIG Blink kan proberen. Je kunt namelijk voor maar 2,50 EUR de BIG Blink Travel formaat bestellen! Kijk voor meer informatie op de website van Pur Minerals.

Ben je al helemaal verkocht en wil je gelijk gaan voor het grote formaat, deze is verkrijgbaar voor 22,95 EUR ook in de webshop van Pur Minerals.

Pur Minerals test niet op dieren!

Wat is jouw favoriete mascara op dit moment? Heb je ervaring met Pur Minerals?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram