Pür Minerals – Bare It All Kit

Pür Minerals – Bare It All Kit

1Een tijdje terug liet ik jullie kennis maken met de prachtige kit van Pur Minerals, Nat Geo. Nu heb ik vandaag weer een kit van dit heerlijke merk die je regel recht op je verlanglijstje kunt zetten, namelijk de Bare it all…

Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik zelf erg fan van dit merk en iedere keer verbaas ik mij weer hoeveel mooie producten dit merk heeft. De Nat Geo kit vind ik al geweldig maar de Bare it all kan er ook iets van. Een complete kit om een prachtige look te maken, ideaal!

2Het handige aan deze set is dat hij voorzien is van alle producten (behalve mascara) om een complete look mee te maken. Je hebt namelijk zowel een blush, een highlighter en een bronzer om je gezicht meer dimensie te geven en een eyeliner en lipstick om te knallen.

3De complete kit ziet er fantastisch uit, de producten zijn verpakt in een mooie glans zwarte verpakking en straalt luxe uit. Ideaal voor kerst!

4Pure Black Precision Eyeliner – defines eyes with long wear, bold color

Dat ik nu perfect zonder teveel wattenstaafjes een eyeliner met wing kan aanbrengen heb ik te danken aan de eyeliner van Pür Minerals. Geen gekheid door de fijnheid is het mij gewoon gelukt en iedere dag lukt het opnieuw. Ook in de Bare it al kit zit een eyeliner stift en ook deze is weer super fijn in gebruik en ook nog is waterproof. Krijg je straks een sneeuwbui op je kop, dan hoef je niet bang te zijn dat je eyeliner uitloopt.

5Au Naturel Shea Butter Lipstick – hydrates with shea butter and jojoba oil

Voor het najaar, de winter en de feestdagen noem ik dit echt een perfecte kleur. Hij is niet te overdreven maar toch mooi aanwezig op je lippen. Ik ben er dol op. Het fijne aan de lipstick is vooral dat hij lekker zacht op je lippen aanvoelt, hij glijdt er niet af maar blijft mooi zitten. Daarnaast vind ik hem er in het geheel ook erg aantrekkelijk uitzien met het zwart en goud als huls.

6Contour/Highlight Powder Duo – enhances features for natural definition

Een palette met zowel een highlighter als een bronzer. Zo heb je altijd je spulletjes bij de hand en kan je met deze 2 producten je gezicht meer dimensie geven. Ideaal om 2 producten in 1 te hebben en ook de spiegel die dit palette heeft is handig. Z0 kun je ook onderweg nog even wat bijwerken.

7Mineral Blush in Peep Show – nourishes a healthy glow with vitamin E

Als je mij blog al een tijdje aan het volgen bent dan weetje dat mijn favoriete blush van MAC Pinch Me is en helaas helemaal op is gegaan. Deze blush komt heel dicht in de buurt en zal ik ook zeker vaak gaan dragen. Warme blushes vind ik voor het najaar heel draagbaar en je look net dat gezonde ‘herfst’ kleurtje geven wat we natuurlijk allemaal willen.

8

9Hieronder de swatches van de producten:

10En natuurlijk het resultaat van alle producten uit de kit. Op mijn ogen natuurlijk de eyeliner met een kleine wing eraan. Op de lippen de prachtig warm/zachte lipstick en mijn gezicht heb ik geshaped met zowel de highligther, de bronzer en de blush. Persoonlijk vind ik de look die je er mee kunt maken erg mooi omdat hij heel naturel is en daardoor super draagbaar.

purlookIn het filmpje hieronder laat de visagiste zien hoe je de producten uit de kit kunt gebruiken. Hoe handig? en wauw wat een mooi resultaat!

Ik ben zeer te spreken over de hele kit. In de eerste plaats is het handig en leuk om producten te hebben in een  dezelfde stijl en in een kit wat het ook weer leuk maakt om dit cadeau te doen. Daarnaast vind ik de producten allemaal erg aantrekkelijk en qua kleur bij mij passen. De kwaliteit is fijn, handig in gebruik en wat mij opvalt is dat de producten ook zuinig in gebruik zijn. Het is een complete kit waar je veel plezier aan kunt hebben.

De Bare is all kit is verkrijgbaar via de webshop van Pur Minerals voor €39,95

Vind jij een kit met alles erin ook zo handig?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram