Pür Minerals ❤ Deck The Eyes

Pür Minerals ❤ Deck The Eyes

0

Een tijdje geleden liet ik een prachtig cadeau pakket zien van Pür Minerals met daarin allerlei verschillende lipproducten. Ik ben zelf een groot fan van het merk en hoor vaak het voor vele in Nederland nog onbekend is.

Tijd om daar eens goed verandering in te brengen want het merk is niet alleen ontzettend leuk, de producten zijn ook gaaf. Vandaag laat ik je opnieuw een setje zien met daarin 1 van de beste mascara’s die ik ook heb gebruikt. Benieuwd? Kijk mee!

1

Het gaat om het Deck The Eyes kit, een doosje gevuld met 2 producten om een betoverende oog opslag te maken.

2

3

In de kit zit:

Pure Black Precision Eyeliner stift.
Big Look Mascara

Verkrijgbaar voor: $12,-

4

Big Look Mascara

5

Ik vertelde het al in het begin dat in deze kit een van de beste mascara’s zit die ik ooit heb gebruikt. Het gaat om de Big Look mascara met Argan olie. Ik ben er sinds het begin al een grote fan van en kan hem iedereen aanraden. Argan Olie is een product wat voor veel dingen wordt gebruikt in de beautywereld en toen ik hoorde dat het ook in deze mascara zat wist ik gewoon dat het een favoriet zou worden. En dat klopt helemaal, deze mascara is een groot favoriet van mij en gebruik ik ontzettend graag. Hij heeft mijn wimpers echt een mooi boost, brengt ontzettend fijn aan en het resultaat blijft de hele dag goed!

Los verkrijgbaar voor €22,95 via Pür Minerals 

6

Pure Black Precision Eyeliner 

7

Een eyeliner hoort natuurlijk bij een betoverende ooglook en zit daarom ook in deze speciale kit. Het is een eyeliner in stift vorm wat ik persoonlijk de fijnste manier vind. De kleur is echt intens zwart en door het kleine puntje kun je makkelijk en snel een mooie lijn op je wimper rand creëren.

8

9

Hieronder het resultaat van zowel de mascara als de eyeliner aangebracht op mijn ogen.

11

10

Op dit moment niet verkrijgbaar in Nederlandse webshop van Pur Minerals,
Op Pür Minerals.com een overzicht van de nieuwe producten en kits.

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram