Pür Minerals ♥ You Better Not Pout

Pür Minerals ♥ You Better Not Pout

1

Met de feestmaand in ons vooruitzicht kunnen we genieten van heerlijke lekkernijen en prachtige cadeausets die speciaal voor de feestdagen zijn gemaakt.

Ik ben er dol op en kan iedere jaar niet wachten om te zien wat mijn favoriete make-up merken hebben gemaakt. Jezelf verrassen of iemand anders, een ding is zeker, hier wordt iedereen blij van!

0

Pür Minerals is een van mijn favoriete make-up merken. De producten zijn kwalitatief erg goed en zien er vaak prachtig uit. Ook voor de feestdagen hebben ze een aantal leuke sets ontworpen waaronder de ‘ You Better Not Pout’. Een doos gevuld met maar liefst 7 lipproducten. Komt dat even goed uit dat ik een enorme lipstick/gloss liefhebber ben. Met veel enthousiasme ben ik deze doos gaan testen. Benieuwd? Kijk snel verder!

2

Naast dat de verpakking natuurlijk helemaal geweldig is, is deze set gevuld met 7 verschillende lipproducten voor iedere gelegenheid. De set bevat:

Lipstick in Creme Brûlée
Lipstick in Spice Cake
Lipgloss in Suger Plum
Lipgloss in Vanilla Glaze
Lipgloss Stick in Red Velvet
Lipgloss Stick in Strawberry Shortcake
Lipbalm in Sugar Cookie

Zijn de namen niet geweldig? Op de achterkant voor de doos staat hoe de kleuren er ongeveer uitzien. Heel leuk gedaan vind ikzelf!

3

Natuurlijk ben ik alle producten uitgebreid gaan testen.

4

Lip Gloss Stick 
Red Velvet & Strawberry Shortcake

5

Z’n twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Pür Minerals en ook direct met de geweldige Lip Gloss Sticks. Ik had in totaal drie kleurtjes die ik zoveel heb gebruikt en gedragen. Ze zijn ontzettend fijn qua structuur, brengen makkelijk aan en geven een prachtige kleur af. Ook in deze Lip Kit zitten twee van deze Lip Gloss sticks in een mooie rode kleur en een lieve roze. Opnieuw weer heel fijn en de kleur die eraf komt is zo verrassend!

pur-review

12lipjumbo

Lip Gloss
Sugar Plum & Vanilla Glaze

6Lipgloss is een product wat bij iedereen weer anders in de smaakt valt. De ene draagt het veel liever dan een lipstick en de ander wil het totaal niet gebruiken. Ik heb een haat liefde relatie met lipgloss. Het resultaat vind ik altijd erg mooi maar als ene lipgloss plakt en ik op de fiets mijn haar een rare vliegjes erin krijg wil ik het er zo snel mogelijk af hebben. In de kit zitten ook twee lipgloss tubes in een hele mooie berry kleur en een transparante. Een transparante lipgloss is niet alleen handig om je lippen een basis gloss te geven, ook over (Lipstick) kleuren heen is het goed te gebruiken. Toen ik Sugar Plum op mijn hand ging aanbrengen was ik direct verkocht. Een warme berry kleur met gouden shimmers, wauw! Met deze lipgloss heb ik ieder geval een liefdes relatie, ze voelen goed aan op de lippen en plakken vrijwel niet!

pur-review2

11lipgloss

Lip Balm
Sugar Cookie

7

Wie gebruikt er nou geen lipbalm? Helemaal met de koude dagen is het een product wat niet uit mijn tas te krijgen is. Waar ik ook ben en heen ga, een lipbalm gaat met mij mee. Van Pur had ik nog niet eerder een lipbalm getest maar toen ik deze schattige stick zag vond ik hem zo leuk. Hij ziet er leuk uit en verzorgd ook nog is de lippen. Prima!

Lipstick
Creme Brûlée & Spice Cake

8

Als laatste uit de kit twee prachtige lipsticks. Deze lipsticks zitten gehuld in een prachtige zilver huls en geeft de lipsticks een stijlvolle uitstraling. Al vanaf het eerste moment viel de kleur Creme Brûlée mij op en is zelfs terug te zien in mijn favoriete filmpje van deze maand. Ik vind de kleur zo ontzettend prachtig. Maar ook Spice Cake, de iets warme bruin/rode kleur is prachtig. Perfect voor de koude maanden en een ideale kleur voor de feestdagen. Allebei goed gepigmenteerd en voelen heerlijk aan. 

pur-review3

13lipsticks

Ik vind deze set zo geweldig!! Wie wordt hier nou niet blij van als je dit uitpakt? De producten zijn mooi, ruiken ook nog is heerlijk en zijn kwalitatief goed. Het ultieme kerstcadeau voor vrouwen die van lipproducten houden!

1Op dit moment zijn de speciale kerst cadeausets nog niet verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop van Pür Minerals.
Wel via Pür Minerals.com waar je nog meer mooie sets kunt vinden.

Was jij al bekend met dit merk?
Wat vind je van deze cadeauset? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram