Pur Mineral Blush – Polynesian Pink

Pur Mineral Blush – Polynesian Pink

pur1

Je hebt soms van die producten die er direct uitspringen en waar je op slag verliefd op wordt. Producten die je steeds maar weer uit de verpakking haalt om te bewonderen. Producten waar je iedereen het liefst alles over wilt vertellen, zelfs tegen je vriendje die niet eens weet wat het is…

Dit overkwam mij met de minerale blush van Pur Minerals de Polynesion Pink. Een prachtige blush die dubbel en dwars behoort tot mijn favoriete blushes ever en waarbij ik direct het idee krijg ”Is dit een dupe voor Nars Orgasm”? ( Nu hebben wij beautylovers al snel dat idee)

pu3

Naast de prachtige kleur Polynesian is deze blush ook verkrijgbaar in:

  • Roselite
  • Diamond Rose

De Mineral Blush laat je blozen, een natuurlijke, talk-vrij, geperste peder blush afgeleid van gemicroniseerde mineralen uit de aarde. De Minerale blush accentueert de jukbeenderen en geeft een lichte verhelderende doorzichtige kleur.

pur2

pur4

Allereerst de uitstraling van de Blush, hij wordt verkocht in een mooi simpel vormgegeven doosje waarbij je de kleur al goed kunt zien. De blush zelf zit in een rond bakje met en handige klik opening.

Tip van Pur Minerals:

Dip, Draw, Dust. Dompel de Blush Brush in het product, trek cirkels in het deksel van het product en breng de peder van de bush in vegende bewegingen naar de appeltjes van de wangen!

pur6

pur7

Aan de onderkant van het doosje zit nog een klepje om te openen, dit viel me pas later op. In de onderkant zit een mini brush waardoor je ook makkelijk onderweg je blush kunt aanbrengen of bijwerken. Wat dan wel weer jammer is, er zit verder geen spiegeltje in het doosje.

pur8

Swatches:

Hieronder zie je de swatch op mijn arm. Gaat jouw hartje ook sneller kloppen?

pur9

En natuurlijk ook een swatch op de huid! Ik heb hem subtiel aangebracht zo dat het niet gaat lijken ‘waar gaat die blush met dat meisje na toe’  Maar gewoon subtiel voor een dagelijkse look met toch wel een spetterende blush!

7

8

Ik ben werkelijk echt verliefd op deze blush, de kleur, de inni-mini shimmers, de structuur, alle is gewoon PERFECT!

Voor een goede en mooie blush wil ik zeker wat meer betalen. De pressed Mineral Blush is verkrijgbaar in de webshop van Pur Minerals voor 19,35 EUR.

Alle producten van Pür Minerals worden niet op dieren getest!

Wat is jouw favoriete blush op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram