Pupa Vamp! Mascara 500 Emerald Green

Pupa Vamp! Mascara 500 Emerald Green

1

Pupa Vamp behoort tot een van mijn favoriete mascara’s all time. Toen ik voor het eerst kennis maakte met de Vamp wist ik niet wat mij overkwam en werd ik blij verrast met prachtige wimpers…

Nu wist ik dat de Vamp verkrijgbaar is in gewoon zwart en bruin, maar dat ze ook een assortiment van kleuren mascara’s hadden dat was nieuw voor mij. Van Deep Night, Electric Blue tot aan Amethyst Violet. Kleuren die je niet snel zou gebruiken maar die ideaal zijn om een keer te gaan voor iets anders, tijdens een feestje of voor een ongelofelijke blik. Uit de Vamp collectie ben ik ook een kleur gaan testen, namelijk de Emerald Green een prachtig intens turquoise kleur.

2

De Pupa Vamp mascara zorgt voor extreme wimpers en uitzonderlijk volume. De wimpers zien er vol, stevig en extra gevuld uit en zorgen voor het valse wimper effect. Nu ligt het altijd maar net wat voor wimpers jezelf hebt, maar persoonlijk vind ik dat de Vamp van Pupa echt zijn werk doet ook bij kleine wimpers. Door de speciale applicator hecht de mascara beter aan de borstel zodat het vervolgens mooier en beter op je wimpers kan worden aangebracht.

Ingrediënten:
Plantaardige, natuurlijke en synthetische wassen: voor een rijke en crèmige textuur met een zeer structurerende kracht. Full polimer: zorgt ervoor dat de mascara niet vlekt, lang blijft zitten en zorgt dat de wimpers zacht en flexibel blijven.

3

4

Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan de Vamp mascara hoe makkelijk hij in gebruik is. De borstel is niet extreem dik, maar heeft aan de buitenkant meer volume dan in het midden van de borstel waardoor je makkelijk kleine wimpers ook mee kunt pakken en waardoor klontjes voorkomen. Ik ben al een tijd enthousiast maar met een kleuren mascara had ik zelf nog geen ervaring. Tijd om te kijken hoe Emerald Green op mijn wimper staat!

Swatches

5

Op de eerste foto draag ik geen mascara, op de laatste 2 foto’s een laag van de Pupa Vamp. Wat mij direct opviel tijdens het aanbrengen dat hij net als de gewone normale zwarte kleur fijn in gebruik is, klontjes voorkomt en dat de kleur echt precies overeenkomt als op de verpakking staat aangegeven.

Pluspunten op een rij:

  • Innovatieve applicator
  • Verkrijgbaar in verschillende bijzondere kleuren
  • Valse wimper effect met volle wimpers
  • Makkelijk in gebruik
  • Kleur komt overeen met de kleur op de verpakking

 

Verkrijgbaar in de webshop van OnlineMakeup waarbij je nu 10% korting krijgt Pupa Mascara’s .

Zo betaal je geen €17,50 voor de Pupa Vamp kleuren mascara’s maar €15,75.

Heb jij ervaring met een Pupa Vamp  mascara? Wat vind jij van kleuren mascara’s?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram