PUPA MILANO – Zero Calorie Chocolate

PUPA MILANO – Zero Calorie Chocolate

De wereld van de fijnproevers komt samen met make-up in een onweerstaanbare combinatie. Zero Calorie Chocolate is de leuke en sensuele limited edition collectie van PUPA Milano met het chocoladethema. De complete look bevat warme en omhullende tinten zoals diep donkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino.

De producten zijn subtiel geparfumeerd met chocoladetonen voor een verrassende zintuiglijke ervaring. Make-up wordt puur genot, een moment om jezelf te verwennen… zodat je zonder schuldgevoel geniet van je dagelijkse dosis chocolade.



ZERO CALORIE CHOCOLATE HIGHLIGHTING FACE PALETTE
3 Scented Face Highlighters Palette

Twee smakelijke gezichtspaletten gewijd aan de heerlijkste chocolaatjes: kersen- en karamelchocolade! Elk palet bevat drie highlighters met een ultrastralende finish en is verrijkt met een heerlijke chocoladegeur. De donkere tint is ideaal voor de wangen en jukbeenderen; de lichte tinten zijn perfect om de hogere delen van het gezicht te benadrukken.

Vekrijgbaar in:

001 Cherry Chocolate
002 Caramel Chocolate

Prijs 29,95


ZERO CALORIE CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE
7 Scented Eyeshadows Palette

Drie heerlijke oogpaletten geïnspireerd op de meest iconische chocolaatjes: Spicy, Ruby en Dark Chocolate. Elk palet bevat zeven oogschaduwkleuren in vier verbazingwekkende sensorische texturen: sprankelende multi-reflectie, mat, satijn en metallic. Alle oogschaduws zijn heerlijk geparfumeerd met chocolade en zijn perfect om oneindig veel looks mee te creëren.

Verkrijgbaar in:

001 Spicy Chocolate
002 Ruby Chocolate
003 Dark Chocolate

Prijs 29,95


ZERO CALORIE CHOCOLATE NAIL POLISH
Scented Nail Polish

Ultra gepigmenteerde kleur vanaf de eerste toepassing. Volume gevende textuur met een 3D-effect, wordt gelijkmatig verdeeld en droogt snel. Intense en ultra-stralende langdurige kleur. Zodra de nagellak droog is, komt er een delicate chocoladegeur vrij!

Verkrijgbaar in:

001 Cream
002 Cappuccino
003 Hazelnut
004 Caramel
005 Cocao
006 Brownie

Prijs 8,00


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 14 oktober 2021 / 19:19

    Ik wil alle nagellakken… ze zien er prachtig uit zeg wat een mooie collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram