PUPA Milano – Nail art Bubbles

PUPA Milano – Nail art Bubbles

1

In de heerlijke goodiebag die ik ontving van CareCosmetics zaten 2 super leuke Nail art pakketjes van PUPA Milano om Bubble nails te maken, ook wel caviar nails genoemd…

Ik ontving 2 leuke setjes in een disco dip versie met allemaal leuke kleurtjes en een mooie witte. Vandaag tijd om de disco dip versie te gaan proberen op de nagels van mijn zus. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder…

2

In het doosje zitten 2 flesjes, een basis lak (lasting color), een flesje met de kleine bolletjes en deze zitten in een plastic verpakking wat gebruikt moet worden als schaaltje om de bolletjes op te vangen.

Op de achterkant van de verpakking staat nog is duidelijk uitgelegd hoe je te werk moet gaan.

3

Aan de slag!

  • Als eerst stap is het belangrijk om je nagels te beschermen met een base coat. Daarna is het de bedoeling om de nagels te lakken met het kleurtje, ookwel de Lasting Color genoemd. Als je alle nagels een laagje hebt gegeven wacht je 4 – 5 minuten tot het droog is. Vervolgens werk je 1 nagel tegelijk af.
  • Breng op 1 nagel weer een laagje van de Lasting Color en schud het flesje met gekleurde bolletjs over de gelakje nagel, zorg ervoor dat de nagel wel boven het bakje hangt.
  • Druk vervolgens nog een klein beetje de bolletjes aan zodat ze nog iets vaster komen te zitten. Ga alle nagels bijlangs en hieronder zie je het resultaat!

4

5

Om het resultaat nog langer vast te houden kan op de rand van de nagel een laagje FIX & Shine Topcat worden aangebracht.

6

7

0

Zelf vind ik het resultaat echt onwijs grappig, de nagels lijken echt van de Tum Tum snoepjes die je zo wilt opeten. Het is makkelijk om te gebruiken en je kunt de balletjes fijn opvangen het bakje om vervolgens weer terug te gieten in het flesje.

Het effect blijft best goed zitten, tot je echt met je handen veel gaat werken waardoor de nagels gaan schuren. Dan kunnen enkele bolletjes loslaten.

Zeker een leuk idee om te gebruiken bij een feestje of wanneer je gewoon zin hebt in net wat anders dan gewoon een lakje!

8

Ook heb ik dit product in de kleur White, een prachtige combi van een licht lakje en glimmende bolletjes!

9

De kit is verkrijgbaar in 6 kleuren:

  • Black
  • Violet
  • Blue
  • Multicolor
  • Grey
  • White

Het nail art kitje van PUPA Milano kost normaal 12,95 EUR en is nu te koop voor 11,66 EUR in de Beautywebshop van John Beerens!

Wat vind jij van de Bubbles nail kit van PUPA? Wat vind je van het effect?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram