Pupa Diva’s Lashes Mascara 02 Brown

Pupa Diva’s Lashes Mascara 02 Brown

6

Met Pupa Vamp had ik al enige tijd ervaring maar met een andere mascara van Pupa nog niet. De Diva’s Lashes was daarom een leuk item om te gaan testen. Zou hij net zo fijn zijn als de Vamp?

Op het eerste gezicht ziet deze mascara van Pupa er tof uit, de huls is net als de Vamp in dezelfde vorm en lengte behalve de kleur is anders. De mascara belooft Meer volume dan ooit tevoren. Perfect gesepareerde, subtiel vormgegeven en gedefinieerde wimpers door middel van een exclusieve maxi size applicator.

7

De mascara is verkrijgbaar in zwart, extra zwart, bruin en blauw, uit het assortiment ben ik de bruine variant gaan testen!

8

Ingrediënten:
Bijenwas: voor gevoelige ogen
Microgranules: om de wimpers dikker te maken
Filmvormende polymeren: vergroten van volume

9

Het eerste wat mij direct opviel was de dikke borstel. Mascara liefhebbers houden van grote dikke borstel doordat ze meer wimpers pakken en zorgen voor een extreem effect. Heb je net als ik kleine wimpers dan is het altijd even oppassen dat je niet je ooglid raakt, want hoe voorzichtig ik ook altijd ben, met een grote borstel zit het bij mij al snel overal. Buiten dat om is de mascara fijn in gebruik. De bruine kleur pakt mooi op de wimpers en zorgt voor enige verlening. Geen overdreven dikke wimpers, extreem volume zoals je kunt zien op mijn wimpers maar wel mooie gesepareerde wimpers wat natuurlijk ideaal is voor een dagelijkse look. Heb je mooie dikker en volle wimpers dan zal het effect een stuk groter.

Swatches

10

Op de eerste foto zie je mijn oog zonder mascara. op de 2 laatste foto’s met een laag van de Diva’s Lashes.

De Diva’s Lashes mascara is verkrijgbaar in de webshop van OnlineMakeup.
Op alle mascara’s van Pupa zit nog eens 10% korting, zo betaal je €16,50 maar €14,85 voor een Diva’s Lashes!

Heb jij ervaring met de Diva’s Lash mascara? Welke mascara gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram