Pumps om blij van te worden!

Pumps om blij van te worden!

Ik denk dat iedere vrouw er wel een paar van in huis heeft staan, pumps. Of je er nu op kunt lopen of niet, pumps maakt iedere vrouw extra vrouwelijk en we worden er toch altijd een beetje blij van als ze we kopen! 

Ik ben ieder geval een liefhebber van pumps en heb er een ook een aantal in mijn garderobekast staan die ik graag draag. Nu weet ik dat er veel vrouwen het stijlvol vinden om op hakken te lopen maar dat het ook echt killing is voor je voeten en dan ook vaak laten staan in de kast.

Toch moet je er soms even doorheen bijten en die heerlijke sneakers inruilen voor een paar mooie hakken. Hakken zijn namelijk pareltjes om te hebben voor een avondje uit, een feestje, een boost momentje voor jezelf of speciale gelegenheden. Om je wat inspiratie te geven en je over die drempel te helpen heb ik een aantal favorieten pumps gevonden uit de webshop Nelson die volgens mij iedere vrouw prachtig gaat vinden. Kijk mee!

nelson1

Zwarte pumps zijn echt een echte must om te hebben. Je kunt ze vrijwel altijd combineren met items uit je kast en doen het ook altijd goed wanneer je een speciaal moment hebt. Ik voel mij altijd een stuk zelfverzekerder wanneer ik op hakken loop en ook uber vrouwelijk. Ik heb zelf al vroeg op hakken leren lopen en heb ook gemerkt dat het echt even wennen en oefenen is voor het helemaal soepel gaat. Begin bij het begin met een kleine hak of slee/blokhak en stap wanneer je denkt eraan toe te zijn over op pump met naaldhak!

PicMonkey Collage(bron Weheartit.com) 

Loop jij graag op hakken?
Wat vind jij van de bovenstaande pumps?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 3 september 2015 / 17:12

  Daar word je zeker blij van ja! Leuk artikel! Ik heb toevallig vorige week een hoop nieuwe pumps gekocht. 😀 Ik draag ze haast nooit, maar wilde daar verandering in gaan brengen 🙂

 2. 3 september 2015 / 10:43

  Prachtig <3 Ik hou echt van pumps, maar soms is het gewoon niet handig om de hele dag aan te hebben als je weg bent

 3. 3 september 2015 / 05:44

  Ik loop het allerliefste op sneakers, omdat ik dan het gevoel heb dat ik zweef haha. Toch vind ik pumps wel een must en zeker voor mijn werk!!

 4. 3 september 2015 / 05:10

  Er zijn hele mooie bij!
  Ben zo onhandig dus zou struikelen of mijn met mijn hakken ergens in blijven hangen.
  Draag het liefst toch sneakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram