Pumpkin Spice Coffee van Nespresso

Pumpkin Spice Coffee van Nespresso

Dat ik een lichtelijke verslaving voor koffie heb is wel duidelijk. Ik kan de dag absoluut niet beginnen zonder een heerlijke kop koffie te hebben gehad. Nu ben ik vooral blij te maken met een heerlijke koffie in combi met havermelk en als het dan ook nog een snufje karamel in voorkomt dan ben ik al helemaal happy!

Nu was het weer hoogtijd om wat nieuwe smaakjes te bestellen bij Nespresso en tot mijn grote verbazing viel ik gelijk op een nieuwe variant van Nespresso, een limited Edition waar mijn hartje heel snel van ging kloppen. Namelijk de bekende Pumpkin Spice smaak!


Ieder jaar is het toch wel een soort van traditiegetrouw om naar de Starbucks te gaan en daar een Pumpkin Spice Latte te bestellen. Voor mij en ik denk ook voor vele koffieliefhebbers het moment dat de herfst echt begonnen is. Nu zijn die koffietjes niet heel goedkoop en helemaal in deze dure tijd dat we het liefst wat geld besparen niet heel handig om te halen. Hoe lekker is het dan om de koffie zelf in huis te hebben om die Pumpkin vibe toch hebben! Hoogtijd om te kijken of je met de Nespresso Limited Edition Pumpkin Spice Cake dat kunt creëren!


Ik kon niet wachten om het eerste kopje te proeven. De kruidige geur van specerijen kwamen al tegemoet toen de koffie uit de machine stroomde. Ik drink de koffie dus in combinatie met warm geklopte havermelk van Oatly, mijn favoriet!

De Pumpkin Spice Cake koffie van Nespresso heeft de aroma’s van zoete pompoen en kruidnagel. Drink je hem in combi met melk dan worden de smaken karamel, biscuit en peperkoek nog intenser. Heerlijk!


Nespresso is natuurlijk ook niet heel goedkoop en wanneer er een Limited Edition is, zoals bij deze Pumpkin Spice Cake variant betaal je ook meer voor de cups. Voor 10 cups 5,40 wat neer komt op 54 cent per koffie!

Maar het draait natuurlijk om de conclusie en ik zal je eerlijk zeggen, ik ben absoluut een fan. Ik ga nog voor de smaak uitverkocht is weer een nieuwe bestelling maken want oh wat is dit heerlijk! Als je net als ik fan bent van kruidige zoete smaken, dan is het echt een aanrader en al helemaal in combi met havermelk. Ik vind deze smaakcombinatie in de herfst en winter echt een feestje om van te genieten en dat zorgt ervoor dat dit kopje koffie echt een geluksmomentje van de dag is!


Ben jij ook fan van Pumpkin Spice koffie?
Heb jij ervaring met de Nespresso Pumpkin Spice Cake koffie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram