Psst… Ik heb een YouTube kanaal!

Psst… Ik heb een YouTube kanaal!

Filmpjes maken was niet direct mijn ding, het moest zo vaak overnieuw, zoveel geknipt en geplakt worden tot het eindelijk een beetje oké was en het materiaal wat ik had om te gebruiken was ook niet top…

Nu heb ik sinds een paar weken een nieuwe super HD videocamera gekocht en ben ik van plan meer filmpjes te maken. Zelf op andere blogs naar filmpjes kijken vind ik namelijk hartstikke leuk, dus daarom ga ik er meer mee aan de slag. In totaal heb ik het afgelopen jaar ongeveer 4 filmpjes gemaakt voor de site en dat is echt veel te weinig.

Op dit moment staan er dingen op de planning die gefilmd moeten worden dus ik kan direct aan de slag. Omdat jullie al super lieve volgers zijn op Facebook, op Twitter  & ook op Bloglovin wil ik je vragen of je mij ook wilt volgen op mijn YouTube kanaal. Ik heb namelijk op dit moment nog maar 5 abonnees wat natuurlijk veel meer moet worden…

Dus lieve meiden, blijf vanaf nu op de hoogte van alle filmpjes die gaan komen en wordt abonnee!!

Klik Hier

Bron – Weheartit.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram