PRINTABLE WRAPPING PAPER #2

PRINTABLE WRAPPING PAPER #2

De printjes die ik voor mijn Wallpapers maak zijn best wel een succes geworden. Zelf vind ik het heel leuk om ze te ontwerpen en ik zie aan jullie reacties en de massale pin die ik erop krijg op Pinterest dat ze in de smaak vallen.

Om die reden ben ik het wat aan het uitbreiden en naast de printable weekplanners & To Do lijstjes heb ik nu iets nieuws, namelijk printable wrapping paper.


Cadeautjes inpakken op een zo leuk mogelijke manier zodat het echt een feestje is om het uit te pakken vind ik een leuke bezigheid. Nu is het natuurlijk wel leuk om daar zo mooi mogelijk papier voor te hebben. Leuk inpakpapier kan ik heel vaak niet vinden en daarom besloot ik het zelf te maken met mijn illustraties. De wrapping paper is te downloaden op A3 formaat en kun je natuurlijk zelf uitprinten of laten printen bij de drukkerij voor het allermooiste resultaat!


Printable Wrapping Paper Bee

Download Wrapping Paper Bee

Printable Wrapping Paper Zeewier

Download Wrapping Paper Zeewier

Printable Wrapping Paper Avocado

Download Wrapping Paper Avocado

Printable Wrapping Paper Popcorn

Download Wrapping Paper Popcorn

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram