Printable Shopping List!

Printable Shopping List!

Boodschappen doen zonder lijstje gaat mij eigenlijk nooit goed af. Als ik zonder idee door de supermarkt loop lijk ik echt een kip zonder kop en koop ik alles behalve dat gene wat ik echt nodig heb.

Een lijstje maken is voor mij dus echt nodig. Zo heb je in 1 oogopslag een overzicht waar je naar opzoek bent en koop je ‘niet snel’ de dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Tijd om het ‘ouderwetse’ boodschappen lijstje is wat op te pimpen en daarom heb ik 4x een printable shopping list gemaakt die je kunt gebruiken voor jouw boodschappen!
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram