Printable Jaarplanner 2021

Printable Jaarplanner 2021

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het brainstormen naar nieuwe dingen voor op Fablouise.nl. De afgelopen jaren kun je al gratis wallpapers en printables downlanden. Maar het is tijd voor een stapje verder!

Om die reden heb ik veel lopen nadenken wat een volgende stap kan zijn en zo kwam ik er met het hulp van andere en jullie mijn lieve bezoekers dat dat een webshop is.


Zo gezegd zo gedaan en we zijn ermee aan de slag gegaan. Het doel is om Fablouise.nl uit te breiden en natuurlijk blijf ik gratis printables en wallpapers aanbieden. Maar we gaan een stapje verder en je kunt nu ook exclusieve items gaan bestellen.

Op dit moment kun je Printable Jaarplanners downloaden die ideaal zijn voor gebruik in huis. Je kunt een jaar lang al je belangrijke dingen, verjaardagen, uitjes gaan plannen. De jaarplanners zijn op A1 formaat, dus lekker groot en vanwege de prints heel leuk om aan je muur te hangen!
Op dit moment zijn de jaarplanners in 3-pack te koop en een aantal prints los. Kies je favoriete stijl, betaal en je ontvangt gelijk de planners in je mail. Laat ze printen en hang hem aan de muur! Heb je een gezin? Met de 3-pack jaarplanners zorg je dat iedereen een eigen planner in huis hebt. Handig voor alle school en huiswerk taken.


Stap voor stap willen we de webshop gaan uitbreiden en dat kost tijd. In de toekomst willen wij ook telefoonhoesjes aanbieden. Zo heb je niet alleen een te gekke gratis wallpaper op je mobiel, je kunt er gelijk een bijpassend hoesje bij bestellen. Hoe tof is dat!


Schrijf je in op de nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden rondom alle nieuwtjes van de webshop en natuurlijk voor heel veel exclusieve extra’s!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram