PRIMARK Zomercollectie 2014!

PRIMARK Zomercollectie 2014!

pri1Deze zomer brengt PRIMARK een ode aan exotische carnavals, rijke tradities en bijzondere culturen. In de damescollectie zijn Carnaval en Afroclash de centrale thema’s die deze collectie in een tropische stroomversnelling meenemen.

Een kleurrijke mix van levendige Afrikaanse en Caribische prints met kleurrijke bloemen en bladeren en oversized dierenprints. Met colour blocking en grafische strepen wordt er een scheiding tussen de prints gemaakt. Scherpe lijnen en een strak gesneden afwerking zorgen voor een vrouwelijk silhouet. Ben je alvast nieuwsgierig geworden? Scrol dan even verder voor wat inspiratie!

pri2

pri3

pri4

pri5

pri6

pri7

pri8

pri9

pri10 pri11 pri13 123

12345
pri16

Op dit moment heb ik bij bovenstaande foto’s nog niet direct iets dat ik moet hebben. Ik vind de stijlen en het kleurgebruik wel leuk maar ik denk dat ik de winkel in moet stappen voor items die meer bij mij passen.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram