PRIMARK WISHLIST

PRIMARK WISHLIST

Sinds een paar weken is er nu ook eindelijk een Primark bij mij in de buurt geopend, namelijk in Zwolle! Dit maakt het mogelijk om sneller leuke items te scoren. Er zijn namelijk op dit moment een hoop toffe dingen in de winkel te vinden.

Met als hoogte punt natuurlijk het bekende kopje van Beauty and the Beast. Hij staat bovenaan mijn wishlist maar de kans is klein dat ik deze nog kan bemachtigen. Het kopje is namelijk zo geliefd dat het binnen no-time uitverkocht was.

wishlist

Maar er is meer en mijn ogen zijn ook vooral gevallen op de lingerie die Primark nu te bieden heeft. Ze hebben namelijk prachtige romantische kanten BH’s. Oh en dat andere kopje van Bambi, ook zo leuk! I like!

wishlist2

Wat vind jij van deze items?
Heb jij ook een Primark wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 14 april 2017 / 11:08

  De Beauty and the Beast kopje is zo leuk!
  Hopelijk kan je hem als nog nog bemachtigen!

 2. 14 april 2017 / 07:53

  Wat een leuke dingen!! Vooral die kopjes zijn leuk maar de lingerie is ook super tof! Ik ga toevallig morgen dus ben benieuwd of ze het nog hebben.

 3. 13 april 2017 / 17:30

  Wauw, die twee kopjes! Ik denk dat ik dit weekend ga kijken of ze het kopje met Bambi nog hebben liggen. Die is zo leuk!

 4. Anoniem
  13 april 2017 / 13:37

  Ik wil met jou naar de primark!!!!!
  Binnenkort ?

 5. 13 april 2017 / 09:49

  Wauw, jouw wishlist zou zo de mijne kunnen zijn! De Disney-kopjes zijn te schattig voor woorden en dat lampje ziet er ook heel cool uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram