PRIMARK voorjaarscollectie 2014

PRIMARK voorjaarscollectie 2014

pri1De winter moet nog echt komen maar ik duik alvast al graag met mijn neus in de komende voorjaarscollectie om te verlangen naar de heerlijke zonnetje…

Primark komt dit voorjaar met collectie met grafische printjes, mierzoete kleuren, dromerige stoffen en futuristische afwerkingen. Daarnaast zien volumineuze rokken met een modern tintje tot strakke en praktische stukken. Prints zijn alom aanwezig bij Primark. Benieuwd wat er zowel straks weer in de winkel te vinden is? Kijk mee!

pr2

pri3

pri4

pri5

pri6

pri7

pri8

pri9

pri10

pri11

pri12

pri13

pri14

Op het eerste gezicht heb ik nog niet direct iets gezien waarvan ik denk hiervoor moet ik naar de Primark. Natuurlijk is dit maar een kleine greep en ben heel benieuwd wat er straks nog meer in de winkels te vinden. Ieder geval kijk ik er enorm naar uit!

Heb jij wat leuks gezien?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram