Primark | PURE Gloss lipstick review

Primark | PURE Gloss lipstick review

Vandaag heb ik weer een review voor jullie van 2 budget items uit de nieuwe beautycollectie van Primark, genaamd PURE. Ik liet enkele dagen geleden al items uit deze collectie zien en vandaag is het tijd om de lipsticks die erin zaten uitgebreid te laten zien.

Ik ben namelijk dol op het testen van lipsticks en als ze ook nog is lekker budget zijn, dan is het helemaal interessant. Ik ontving 2 kleurtjes die ik erop het eerste gezicht persoonlijk niet echt zelf zou kiezen, maar wie weet zijn ze wel prachtig. Benieuwd? Kijk snel mee!


De uitstraling van de lipsticks vind ik leuk, de huls is lekker hoekig en heeft een parelmoer glans. Strak maar toch stijlvol en natuurlijk heel PURE.

Ik ontving 2 kleurtjes, een licht beige kleur ‘Faith‘ en een iets warmere bruin/beige tint ‘Wisdom‘. Zoals ik al in het begin zei, zijn het niet 2 kleurtjes die ik normaal zou kiezen als lipsticks kleur. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe ze mij zullen staan. Of ik sla helemaal de plank mis en het ziet er niet uit, of de kleur is vrij neutraal dat het nog enigszins draagbaar is.

 

Zoals je kunt zien was 1 lipstick bij het openmaken al kapot, deze zat veel te ver tegen de dop aan. Jammer voor de foto’s maar goed!

Hieronder de swatches van de lipsticks op mijn hand. De lipsticks zijn heel zacht en romig qua structuur en brengen mooi aan. Het pigment is goed.

En hieronder natuurlijk het resultaat op mijn lippen.

Lipsticks Faith

Zoals je kunt zien zijn de kleuren super naturel en je moet er echt van houden. Faith is ontzettend licht en lijkt wel te matchen met mijn huidskleur. Ik heb eerder het idee dat ik concealer op mijn lippen draag dan een lipstick.

Lipstick Wisdom

Wisdom is iets warmer en donkerder qua kleur en vind ik persoonlijk de mooiste van de 2. Het is ngo niet helemaal mijn ding qua keur maar hij is niet verkeerd.

Qua uitstraling en structuur vind ik de lipsticks zeker goed en mooi. Als je nog graag zulke kleurtjes draag dan heb je gewoon prima lipsticks voor een budget prijsje. Het zijn niet helemaal mijn kleuren waar ik al bang voor was maar qua lispticks hoe ze aanbrengen en aanvoelen op de lippen vind ik ze zeker niet gek. Ook zit er een licht soort geurtje aan de lipsticks, dit is heel neutraal en zeker niet storend.


De lipsticks uit de PURE collectie is nu verkrijgbaar bij Primark.
De lipsticks kosten €3,- per stuk. 

Wat vind jij van deze kleuren? Zou jij ze dragen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram