Primark | PIXIE KISSES | Holographic lipstick

Primark | PIXIE KISSES | Holographic lipstick

Primark heeft een aantal nieuwe beautyproducten en daar maakte ik een paar dagen geleden een video over. Deze staan geheel in het teken van holographic en zijn perfect voor feestjes en het festival seizoen.

primark1Uit de doos haalde ik ook een lipstick tevoorschijn, de Pixie Kisses van Primark. Ik vind het altijd heel leuk om lipsticks te testen dus hoogtijd om hier een review over te maken. Deze lipstick moet namelijk een holographic effect geven. Benieuwd? Kijk mee!

primark2

primark3

Wat mij direct opviel was de uitstraling van de lipstick, ik vind namelijk dat de huls er erg leuk uitziet. De lipstick zelf heeft natuurlijk een opvallende roze kleur en in combi met de licht koperen kleur van de huls vind ik hem er tof uitzien.

primark4

Op de verpakking staat niet veel, het enige wat op de dop geschreven staat is ‘PIXIE KISSES’ Holograhic lipstick. Voor de rest staat er geen naam of kleurcode bij.

Hieronder de swatch van de lipstick op mijn hand.

primark5

Zoals je op de foto kunt zien komt er onwijs veel glans af van deze lipstick. De kleur is een beetje koel roze met lila gemengd.

primark6

En natuurlijk het resultaat op mijn lippen.

primark8

Voor mij is deze lipstick té glimmend maar dat wil niet zeggen dat ik hem niet goed vind. Hij voelt heel zacht aan, geeft goed pigment af en brengt ook makkelijk aan. Als je van opvallende kleuren graag op je lippen draagt dan is deze zeker een aanrader. Voor de prijs is de kwaliteit helemaal prima!

primark7

Verkrijgbaar bij Primark!
Bekijk hier de gehele unboxing met nog meer beautyproducten van Primark!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 26 juni 2017 / 11:35

  Als ie mat was geweest had ik het een toffe kleur gevonden! Houd alleen niet van zoveel glim!

 2. Anoniem
  26 juni 2017 / 09:17

  Mooi kleurtje maar ook voor mij iets te veel glans 😀

 3. Donna
  26 juni 2017 / 09:16

  Mooi kleurtje maar ook voor mij iets te veel glans 😀

 4. 25 juni 2017 / 13:00

  mennn, wat is dat toch met merken die vanalles holografisch noemen wat het helemaal niet is :’) vind het overigens wel een mooie tint!

  • 25 juni 2017 / 14:29

   Haha nee, Holografisch zou ik het ook niet zo snel noemen maar het glanst wel lekker veel!

 5. 25 juni 2017 / 11:49

  Ik vind hem je prachtig staan hoor, echt een mooie zomerkleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram