PRIMARK Nudes collectie | Eyeshadow palette

PRIMARK Nudes collectie | Eyeshadow palette

Een paar dagen geleden gaf ik je al een kijkje in de nieuwe NUDES collectie van Primark en laten we kort zijn, hier worden we best blij van toch? Primark doet het ontzettend goed als je het mij vraagt, de producten, de verpakkingen en de prijzen zijn gewoon top.


Ik keek ieder geval enorm uit om de producten ook echt te testen en vandaag is het tijd voor een van de pareltjes uit de collectie, het oogschaduw palette. Op het eerste gezicht ziet die er namelijk al geweldig uit en laten we hopen dat het pigment ook nog is top is. Benieuwd? Kijk mee!


Zoals ik al in het begin zei vind ik het palette er prachtig uit zien zo op het eerste gezicht. Het palette zit vol met draagbare tinten voor neutrale looks maar ook met kleurtjes om lekker mee te spelen en je look wat speelser mee te maken. Nu ben ik geen grote ‘oogschaduw’ drager, toch vind ik de neutrale tinten in dit palette interessant en zou ik ook zeker erbij pakken!

In totals zitten er maar liefst 28 verschillende kleurtjes in het palette zowel matte als oogschaduw met een kleine shimmer erin. Voor de prijs van maar €10,- heb je een mooi draagbaar en veelzijdig palette.

Maar dan nog mag het palette er prachtig uitzien, natuurlijk gaat het om de kwaliteit en het pigment van de kleurtjes en die heb ik hieronder even voor je getest.

Bovenste rij

Tweede rij

Derde rij

Vierde rij


Oke even serieus! Volgens mij is dit gewoon echt een must palette die iedere beautylover in huis moet hebben?! De kwaliteit van Primark gaat echt met een sneltrein vaart omhoog want kijk hoe goed het pigment eruit ziet. Natuurlijk zijn er altijd een paar kleurtjes die niet helemaal super mee gaan maar kijk hoe prachtig de kleuren zijn. En ze zijn ook zo romig en brengen mooi aan op de huid. Ik sta echt versteld van hoe de swatches eruit zien, op het eerste gezicht zou ik zeker niet denken dat het van Primark komt en dat dit mooie palette maar €10,- kost! Een pareltje die je als beautylover zeker weten moet scoren uit de collectie!

De uitstraling: ✔
De kwaliteit: ✔
De prijs: ✔


Benieuwd naar de andere producten? Neem dan zeker hier een kijkje waar ik je het een en ander laat zien!

De NUDES collectie is nu verkrijgbaar bij Primark!

Wat vind jij van dit palette?
Heb je al iets uit de collectie gescoord?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 15 maart 2018 / 17:04

  Heel tof palette en wauw wat enorm veel kleuren! ik had ook graag een ooglook gezien zodat ik ook weet of ze goed met elkaar blenden etc. Maar prima prijsje!

 2. 15 maart 2018 / 15:29

  Wauw ik ben echt verrast! De swatches zien er heel goed uit!

 3. 14 maart 2018 / 21:06

  Ooh, hier ben ik benieuwd naar! Ik wist helemaal niet dat Primark een make-up collectie had.
  Liefs,
  Yara

 4. 14 maart 2018 / 20:27

  Ik had zo niet verwacht dat de kwaliteit zo goed omhoog is gegaan en nog steeds gaat! Heel mooie budget pareltje!

 5. 14 maart 2018 / 17:22

  dat ziet er niet verkeerd uit 😀 had niet verwacht dat de pigmentatie zo goed zou zijn!

 6. 14 maart 2018 / 17:11

  Dit is echt een prachtig palette! De pigmentatie ziet er heel goed uit. En wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Hoe heten die bloemetjes ook alweer die je als decoratie gebruikt? Fluitekruid? Vind ze zo gezellig!

 7. 14 maart 2018 / 15:25

  Wauw hij ziet er echt prachtig uit! Ik ben al een tijdje niet bij de PRI geweest, maar als ik er weer heen ga, zal ik zeker even een kijkje nemen bij het makeup schap, het is aardig wat verandert volgens mij! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram