Primark: najaarscollectie 2014

Primark: najaarscollectie 2014

primarkHet liefst willen we het nog niet zien maar de najaarscollecties komen er weer aan. Ook al lig ik het liefst de komende maanden languit op het strand, als ik de mooie coats en de prachtige najaarstinten zie begint het toch wel weer een beetje te kriebelen.

Dit najaar draait alles om het kleden voor avontuur, zowel voor casual als voor chique outfits. Waan je in een andere tijd, een ander land of een andere wereld. Neem het onontdekte pad. Het avontuur wacht op je! – Primark. Benieuwd naar wat inspiratie wat jij komend najaar kunt verwachten? Kijk mee?

primark1

primark3

primark2

primark4

primark5

primark6Ik ben helemaal verliefd op de twee licht roze jassen, ik hou ervan en ik zie mij hier wel in lopen. Deze gaan dus zeker op mijn wishlist!

Binnenkort verkrijgbaar in bij Primark!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram