Primark – Lip Stains!

Primark – Lip Stains!

p0Make-up van de Primark is helemaal nieuw voor mij en ik verbaasde mij daarom ook ontzettend toen ik tijdens de opening van de Primark in Nijmegen een aantal grote schappen vol cosmetica zag staan…

Natuurlijk moest ik iets meenemen om te testen en koos ik voor een lipproduct, lipstains om precies te zijn. Benieuwd? Kijk snel verder!

p1De make-up van Primark ziet er op het eerste gezicht echt heel leuk uit. De verpakking zijn tof en het assortiment heeft een aantal leuke, verrassende items. Ik nam 2 lipstains mee naar huis, in een zacht roze kleur en een mooi opvallende koraal tint.

Een Lipstain is een lipproduct wat door de hoeveelheid pigment in je huid trekt en waardoor het lijkt alsof het bij je eigen lippen hoort. Bij een lipgloss bijvoorbeeld ligt het product op de lippen, bij een stain is dit dus anders. Een lipstain blijft ook nog is een stuk langer zitten op je lippen en voelt bijna niet aanwezig.

p2De lipstains van de Primark zien eruit als grote stiften. Omdat het een soort vloeistof is, is het belangrijk dat je ze even voor gebruik goed gaat schudden.

p3Helaas hebben ze geen leuke namen en ook geen nummers dus moeten we het doen met de kleuren. Zo hebben we:

Licht roze

p4Fel Koraal roze

p5Hieronder het resultaat van de producten op mijn hand. Ik verbaasde mij erover dat de lichte kleur een stuk anders was dan ik had gedacht en ook de fel gekleurde koraal roze kleur lijkt op mijn hand een stuk paarser. Ook al zijn ze anders, het pigment is sterk en de kleuren mooi!

p6De koraal/roze kleur

lipstickfel

De lichtroze kleur

lipsticklichtAllebei de kleuren vind ik in 1 woord: geweldig! Ik vind ze leuk om te gebruiken, het pigment is sterk en het resultaat mag er zeker zijn. Het lijkt inderdaad of het echt bij je lippen hoort aangezien je geen lelijke ophopingen ziet zitten, maar juist heel egaal. Je moet er alleen voor zorgen dat je het goed aanbrengt omdat midden op de lippen het nog wel is wat minder lukt, maar als het overal even mooi zit, dan heb je ook wat. Je voelt het een heel klein beetje zitten maar het is niet extreem droog of irritant.

 De lipproducten zijn verkrijgbaar in meerdere leuren voor €2,- per stuk.

Heb jij ervaring met de make-up van Primark?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram