Primark | K-POP Sweet Cheeks & Sugar Rush palette

Primark | K-POP Sweet Cheeks & Sugar Rush palette

Een tijdje geleden liet ik je al kennis maken met de super schattige nieuwe make-up collectie van Primark genaamd K-Pop. Deze collectie is totaal geïnspireerd op de schattige Koreaanse Beauty en dat maakt ons blij. In de collectie zitten een hoop schattig item zoals lipsticks, blushes, hebbedingetjes en ook 2 palettes die ik je vandaag graag wil laten zien.

Het gaat hierbij om het Sweet Cheeks palette gevuld met blushes en highlighters en het Sugar Rush palette vol met oogschaduw kleurtjes. Benieuwd? Kijk snel mee!


K-Pop Sweet Cheeks | Blush & Highlight palette

Alleen al om de verpakking zul je dit palette willen hebben. Het is vrolijk, lief en ook nog is super leuk om iemand cadeau mee te doen. Het Sweet Cheeks is een schatje en heeft maar liefst 4 mooi blushes/highligters. Als je het doosje opent dan word je verrast door 4 schattige hartjes met mooie kleuren en shimmers.

In het palette heb je:

 • Candy Floss – een warme blush
 • Lemon Sorbet – een warme goudkleurige highlighter
 • Jelly Bean – een koele highlighter
 • Bon Bon – een warm roze blush

Een leuke extra aan dit palette is dat alle blushes/highlighters een zoete geur van kersen hebben. Leuk bedacht! Het palette heeft qua uitstraling al een dikke 10 te pakken maar het draait natuurlijk wel om de kwaliteit.

Hieronder de swatches van de kleurtjes. Zoals je kunt zien ben ik best verrast geraakt om de mooie glans en pigment die ervan de kleurtjes afkomen. Het zijn wel wat ‘heftige’ highlighters voor mij maar ik ben zeker onder de indruk.


K-Pop Sugar Rush | Eye shadow palette

Dan is het tijd voor het volgende palette, Sugar Rush. Een palette met maar liefst 9 oogschaduw kleurtjes. Ook dit palette ziet er natuurlijk weer super cute uit en wanneer je het doosje open doet tref je ook weer hart vorminge oogschaduw kleurtjes aan. Het palette doet mij denken aan mijn jeugd waarin ik ‘kinder make-up’ had die ook altijd zaten in die hartvormige doosjes. Schattig maar misschien toch iets té kinderachtig? Ieder geval is het een palette met alleen maar matte kleurtjes en ik ben benieuwd of deze het beter doet qua pigment dan de hartjes oogschaduw van vroeger.

Hieronder de swatches van de kleurtjes. Qua pigment had het iets sterker gemogen. De kleur komt er duidelijk vanaf maar ik vind dat het wel een beetje ‘doffig’ is. Niet heel slecht maar ook niet perfect.

Zoals ik al in het begin zijn doet Primark het qua vormgeving in deze collectie het echt heel goed, de producten zijn super schattig en lijken echt op Korean Beauty producten. Ik vind het Sugar Rush palette niet helemaal geslaagd omdat het toch iets te ‘kinderachtig’ lijkt en het pigment niet al te sterk is. Daarin tegen vind ik het Sweet Cheeks palette wel heel leuk en ook qua pigment goed gedaan.


De K-Pop collective is nu verkrijgbaar bij Primark!
Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan hier

Wat vind jij van deze producten uit de K-Pop collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 13 mei 2018 / 08:33

  Ziet er echt cute uit, al snap ik goed dat je het Sugar Rush palette toch echt te Kinderachtig vind. Ben het volledig met je eens!

 2. 12 mei 2018 / 11:48

  die highlighters zien er niet verkeerd uit 😀 love de verpakking!

 3. 12 mei 2018 / 08:21

  Hele mooie kleurtjes en verpakking! Ik word er helemaal vrolijk van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram