Primark K-POP | Pillow talk Lip cushion

Primark K-POP | Pillow talk Lip cushion

Alweer even geleden kreeg ik van Primark een heel leuk pakketjes toegestuurd met daarin producten uit de K-Pop collectie. De collectie die op dit moment verkrijgbaar is bij Primark en een en al vrolijkheid uitstraalt. Ik heb al een aantal producten laten zien en vandaag is het tijd voor de Lip Cushions!

Bij het uitpakken van het Primark pakketjes was ik gelijk heel nieuwsgierig naar deze lipproducten. Ze zien er schattig en interessant uit en daarom is het hoogtijd om ze te gaan testen. benieuwd? Kijk mee!


De Lip Cushions van Primark zijn lipsticks met een mat effect. Ik heb 3 kleurtjes ontvangen die erop het eerst gezicht erg leuk uit zien. Ze hebben de volgende namen: Honey Hub, Jelly Bean en Cuddle. Naast dat ze een mooie kleur geven aan je lippen zijn de producten ook voorzien van vitamine E voor extra verzorging.


Cuddle

Het eerst en meest opvallende kleurtje als je het mij vraagt is deze lief roze tint genaamd Cuddle. Echt een leuk vrolijk kleurtje voor het voorjaar/zomer dacht ik zo.


Jelly Bean

jelly Bean is een rode tint en eentje die ik zelf ook zou kiezen. Ik ben benieuwd of de kleur sterk is of dat hij toch iets lichter overkomt dan dat die op de verpakking eruit ziet.


Honey Bun

Honey Bun is een wat warme bruine tint. Ook hiervan ben ik heel benieuwd hoe die zou uitvallen. Dit is echt een kleur die ik het liefst in het najaar/winter zie.


De naam zegt het al ‘Pillow Talk’ de lipproducten breng je namelijk niet zomaar aan zoals je bent gewend van een lipstick, deze lipproducten zijn namelijk voorzien van een rond kussentje om het op je lippen aan te brengen. Om het product bij het kussentje te krijgen knip je voorzichtig in het product. 

Hieronder zie je de swatches van de kleuren en ik zal je direct zeggen dat ik enorm verras ben hoe ze eruit zien.

De kleurtjes ogen alle 3 erg mooi en ook het pigment ziet er goed uit. Ik moet wel zeggen dat ik ze niet heel mat vind overkomen maar eigenlijk maakt dat niet heel veel uit. Het aanbrengen op de lippen gaat trouwens fijn, het sponsje is zacht en het voelt een beetje als het aanbrengen van een lippenbalsem. De textuur van het product is vrij zacht en voelt best comfi op de lippen. Misschien een klein beetje plakkerig, maar totaal niet storend.

Cuddle is echt geen kleur voor mij omdat hij veel te licht is en dat staat gewoon echt niet, Honey Hub en Jelly Bean daarin tegen zijn voor mij wel draagbare tinten en ik vind ze ook zeker leuk!

Voor de prijs die je er voor betaald zijn dit zeker leuke producten. De kwaliteit is gewoon goed, het pigment is best sterk, brengen mooi aan en zit goed op de lippen. Misschien niet 100% mat maar wel een mooi tint. Ik vind het zeker aanraders!


De Pillow Talk lip producten zijn nu verkrijgbaar bij Primark!

Wat vind jij van deze producten & de kleurtjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 5 juni 2018 / 07:26

    Wat leuk zeg! Cuddle vind ik juist wel een heel mooi kleurtje haha. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram