PRIMARK | K-POP ‘Jelly Belle’ Jelly lipstick!

PRIMARK | K-POP ‘Jelly Belle’ Jelly lipstick!

Een paar dagen geleden liet ik je al het waanzinnige schattige pakketje van Primark zien. Primark heeft namelijk een nieuwe beauty collectie die geheel geïnspireerd is op Koreaanse Beauty, enorm schattig dus. Ik had je natuurlijk ook beloofd om enkele van deze producten nog eens extra te reviewen. De producten zien er alleen al geweldig uit maar de kwaliteit is natuurlijk het meest belangrijk.

Daarom is het tijd om vandaag kennis te maken met deze schattige ‘Jelly Belle’ lipproducten. Benieuwd? Kijk mee!


Jelly Belle zijn schattige kleine flesjes met daarin ene kleurrijke ‘Jelly’ lipstick. Toen ik de flesjes voor het eerst zag dacht ik dat het ging om vloeibare lipstick maar al snel kwam ik erachter dat het gewone lipstick zijn. Althans het zijn niet helemaal gewone lipsticks, het gaat hier dus om een ‘Jelly’ structuur waardoor ik er van uit ga dat de substantie heel zacht en romig is en dat het pigment ook meer als een soort balsem zal zijn dan een heftige kleur.

PIG TAILS 

De roze kleur uit de collectie heeft de naam ‘Pig Tails’ gekregen. Een lekker roze kleurtje die heel goed past bij de lente.

DAISY CHAIN

Daisy Chain is de rode variant en ook deze ziet er leuk uit. Lekker opvallend en fel qua kleur.

PINK LACES

Als laatste is deze zacht roze kleur met de naam Pink Laces. Heel pastel maar een erg lief kleurtje.

Hieronder de swatches van de lipsticks. En zoals ik al had gedacht is het pigment erg zacht en is het meer te vergelijken met een soort van lippenbalsem. De substantie is namelijk ontzettend romig en voelt als boter aan.

En natuurlijk het resultaat op mijn lippen.

Oké, ‘Pig Tails’ is duidelijk geen kleur oor mij, jeetje wat afschuwelijk staat deze kleur op mijn lippen en qua tint met mijn huid. Brr. ‘Pink Laces’ is vrijwel neutraal en is heel zacht qua kleur. ‘Daisy Chain’ vind ik zelf het mooiste staan op mijn lippen. Het subtiele rode kleurtje geeft een mooie natuurlijke look.

 Ik vind de producten uit de nieuwe K-POP collectie echt super schattig en ook deze lipsticks zijn gewoon leuk om te hebben. Het voelt als een boter op je lippen en dat is prettig. De kleur is zacht maar subtiel aanwezig. ‘Pig Tails’ vind ik echt afschuwelijk maar “Pink Laces’ en ‘Daisy Chain’ zijn prima te dragen als een fijne lippenbalsem met een klein licht kleurtje.


De collectie is nu verkrijgbaar bij Primark.
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 17 april 2018 / 21:48

  Die verpakking! Te cute! Leuk dat Primark zo inspeelt op de trend

 2. 16 april 2018 / 22:04

  Ik vond de producten op product foto’s er echt leuk uitzien etc, maar eenmaal in de winkel had ik zoiets van oh…hmm meh..

 3. 16 april 2018 / 21:31

  Ziet er prima uit, alleen wel echt meer als een gekleurde balsem. Leuk is de collectie hè? Ik ben er op dit moment ook lekker mee aan de slag!!

  • 17 april 2018 / 07:35

   Jaa precies, echt gekleurde balsem!
   De collectie is super schattig, ben benieuwd naar jouw ervaringen ermee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram