PRIMARK | Glitter Junkie Highlighter Powder

PRIMARK | Glitter Junkie Highlighter Powder

Het regent een beetje aan Primark reviews maar dat komt omdat ik zoveel leuke items heb liggen om te testen. Er gaat namelijk niets boven een mooi palette met highlighters. Ook in de nieuwe make-upcollectie Glitter Junkie  van Primark zit namelijk een palette met maar liefst 3 interessante highligters.

Het palette ziet er ieder geval al heel spectaculair uit in een driehoek-vormige verpakking. Benieuwd naar dit palette? Kijk snel mee!


Ieder keer ben ik weer verrast om de producten waarmee Primark komt. Dit palette is namelijk voor beautylovers echt een leuk item. Highlighters zijn helemaal hot en naast dure high-end merken zijn er ook steeds vaker budget merken die mooie exemplaren uit brengen.

Dit driehoek palette lijkt een beetje op het Alchemist Holographic Palette van Kat Von D. Het palette van Kat Von D is namelijk ook in een driehoek, deze heeft alleen 4 kleurtjes en Primark doet het met 3 grote cirkels.

Als beautylover heb ik heel wat highlighters gezien en al gebruikt maar ik moet je eerlijk toegeven dat ik blauw/zilver tinten eigenlijk nooit gebruikt. Ik vind parelmoer glansjes mooier. Maar ik kan begrijpen dat voor een ‘koelere’ tint of natuurlijk voor op een feestje dit geweldig is om te gebruiken.

Natuurlijk is de uitstraling van een product belangrijk maar het is nog veel belangrijker dat het product ook kwalitatief goed is. En hieronder kun je daarom de swatches zien.

De lichtroze/parelmoer kleur was qua pigment het mist, aanbrengen ging wat lastig en ik moet echt wel een paar keer eroverheen om de kleur eraf te krijgen. De licht zilveren tint daarin tegen is weer enorm goed qua pigment. De blauw/paarse variant had ook wat meer moeite maar geeft och een mooie flow.

Ook vind ik de structuur een beetje matig, het voelt wat poederig aan en dat merk je ook bij het aanbrengen.

Voor het palette betaal je €7,- wat een prima prijsje is voor z’n leuk palette. Het pigment is goed en de glow die eraf komt is mooi. Zelf zou ik het niet zo snel aanschaffen omdat ik van mij zelf weet dat ik het niet zou dragen. Toch vind ik dat Primark hiermee een tof item heeft toegevoegd in de collectie.


De Glitter Junkie collectie is nu verkrijgbaar bij Primark.
Bekijk hier ook de geweldige glitter lipglosses uit de collectie.

Draag jij vaak Highlighter?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram