Primark | De nieuwe beauty collectie K-Pop!

Primark | De nieuwe beauty collectie K-Pop!

Het is Primark weer gelukt om een geweldige nieuwe beautycollectie te lanceren. De laatste keer werden we al blij van de ‘Nudes’ collectie die heel erg lijkt op de bekende KKW Beauty lijn. En nu slaagt Primark erweer in om een geweldige collectie neer te zetten waar je alleen al door naar te kijken een lach op je gezicht krijgt!

Het is namelijk een collectie die geheel geïnspireerd is op ‘Korean Beauty’. De producten die we allemaal kennen van de schattige uitstralingen en hippe kleurtjes! Primark stuurde mij een geweldig pakket op met items uit deze collectie en vandaag wil ik je alvast kennis laten maken met deze producten. Ik laat een kleine sneek peak zien zodat je weet wat er allemaal in de collectie zit. Natuurlijk komen er van enkele items ook uitgebreide reviews op mijn blog. Benieuwd naar deze super schattige collectie? Kijk snel mee!


Dat het een en al schattigheid uitstraalt dat is wel duidelijk en dat is ook mijn beeld bij Koreaanse make-up. De producten zien er zo schattig uit dat het vaak een hoog ‘hebben’ gehalte heeft.


K-Pop Sweet Cheeks | Blender Sponge & Case

Okè! Even serieus… Dit is toch ontzettend handig? Een opbergdoosje om je beautyblender in op te bergen. Ik vind dit eerste product nu al geslaagd en ik heb nog geen idee of de beautyblender kwalitatief goed is. Als je ergens heen gaat bijvoorbeeld op vakantie dan is het toch ideaal om je beautyblender hygiënisch op te kunnen bergen? Daarnaast is het ook ideaal om hem netjes te houden bijvoorbeeld op je make-up tafel. Super schattig en ik ben heel benieuwd of de blender fijn is. Ik ben ieder geval al blij met het doosje.


K-Pop | Bubble Blush Cushion Blusher

Deze opvallende ronde doosjes zijn cushion blushes. Blushes die een wat mousse achtige textuur hebben en die je met behulp van een sponsje kunt aanbrengen. Zelf ken ik alleen nog maar cushion foundations maar ik ben ook heel benieuwd naar deze blushes. Ik heb de kleuren ‘Coral Dreams’ en ‘Pastel Pink’.


K-Pop Beamin | Shimmer Powder

De verpakkingen van al deze producten zijn zo schattig en maken mij zo nieuwsgierig naar het product! Deze kleine potjes zijn slimmer poeders waarbij ik echt even 3x moest kijken hoe het nou precies werkte. Ik weet niet of ik er nu helemaal achter ben maar wanneer je op het sponsje drukt komt er glitter uit. Schattig voor een feestje!


K-Pop Super Cheeky | Cheek Tint 

De vrolijke tubes uit de collectie zijn producten voor je wangen. Ik heb de kleuren ‘bubbelgum’ dat natuurlijk een mooi blosje op je wangen geeft en ‘Sherbet Crush’ de nude kleurige variant. De tubes zijn voorzien van een sponsje om het product makkelijk aan te brengen. Ik ben benieuwd!


K-Pop Pillow Talk | Matte Lip cushion 

Lipproducten maken mij altijd blij en ik ben dan ook zo benieuwd naar deze matte lip cushions. Helaas zijn de namen bij het afhalen van de verpakkingen ook eraf gegaan en heb ik geen idee meer hoe deze schattige kleurtjes heten. Maar je zit een schattige roze kleur liggen, een warme bruin/rode tint en een fris rood kleurtje. Ook dit product is weer voorzien van een sponsje voor het aanbrengen en bevat ook vitamine E.


K-Pop Sweet Dream | Gel Eye Mask

Het volgende product heeft weer z’n hoog ‘hebben’ gehalte en is toch zo leuk om iemand cadeau mee te doen. het is een vrolijk oogmasker met gel wat heerlijk ontspannend werkt. Leuk!


K-Pop Jelle Belle | Jelly Lipstick

Kijk hoe leuk deze kleine flesjes eruit zien? Dit wil je toch gewoon proberen? Het gaat hier ieder geval om Jelly Lipsticks en ik denk dat dat een beetje te vergelijken is met een lipgloss /lipstick. Ik vind de kleurtjes er ieder geval super leuk uitzien dus ook hiervan wil ik zeker en uitgebreide review maken.


K-Pop Sugar Rush | Eye shadow palette

Ook de palettes uit de collectie zijn ontzettend schattig. Er zitten maar liefst 9 kleurtjes in die de vorm hebben van een hartje. De oogschaduw zelf heeft een zoet kersen geurtje als extra en ik ben heel benieuwd of de kwaliteit ook goed is. Het vorige palette uit de ‘Nudes’ collectie was echt verassend goed en het pigment was echt niks op aan te merken. Heel benieuwd of deze palette er ook mee door kan!


K-Pop Sweet Cheeks | Blush & Highlight palette

En dan nog het Sweet Cheeks palette wat natuurlijk ook weer ontzettend schattig is. Dit palette bevat zoals de naam al zegt highlighters en blushes. Ik vind dit palette van de binnenkant echt super leuk en hier komt dan ook zeker een uitgebreide review over. Ik hou je dan ook nog even in spanning hoe hij ervan binnen uit ziet. Ook hier hebben dek kleurtjes weer een zoet kersen geurtje.

K-Pop Eye Candy | Eyeliner

Als laatste heb ik nog 4 kleurrijke eyeliners. Voor komend voorjaar en zomer is het altijd leuk om wat meer te spelen met kleurrijke oogkleuren en deze pastelachtige tinten lijken daar heel geschikt voor. Zelf zou ik niet zo snel dit soort tinten dragen maar ik ben wel ook weer heel benieuwd naar de kwaliteit en het gebruik ervan. De eyeliners zelf zien er namelijk heel prettig uit om te gebruiken.


[su_carousel source=”media: 35327,35326,35325,35324,35323,35322,35321,35320,35319,35318,35317,35316″ limit=”25″ target=”blank” width=”560″ title=”no”]

Oh wat vind ik het leuk om met deze collectie aan de slag te gaan en reviews te maken. Er zitten zoveel leuke producten in waar ik nieuwsgierig naar ben. Je kunt dan ook de komende dagen weer uitgebreide reviews verwachten van enkele items die ik hierboven heb laten zien.


De ‘Korean Inspired’ beauty collectie is nu verkrijgbaar bij Primark!

Wat vind jij van deze collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 10 april 2018 / 21:24

  wauw ik heb er geen ander woord voor dan cute…

 2. 8 april 2018 / 14:39

  Oh wat leuk! Vooral de vormgeving van de producten. Ik ga snel eens langs om de collectie te bekijken!

 3. 8 april 2018 / 12:25

  Ooh dat ziet er een schattige collectie uit! Ik ben wel benieuwd geworden naar de beautyproducten van Primark, aangezien ze de laatste tijd met zo veel leuke collecties uitkomen.
  Liefs,
  Yara

 4. 8 april 2018 / 10:51

  Ik zie vooral hele schattige verpakkingen, maar hoe zien de producten/kleuren er uit?

 5. 8 april 2018 / 10:26

  Wat een schattige items! Ben benieuwd naar de kwaliteit (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram