PRIMARK | De nieuwe ‘Glitter Junkie’ beauty collectie!

PRIMARK | De nieuwe ‘Glitter Junkie’ beauty collectie!

Het is weer tijd voor een feestje want Primark heeft mij weer een GEWELDIG pakket opgestuurd. Het is namelijk alweer tijd voor een nieuwe beautycollectie en dit keer is hij geïnspireerd op glitter!

Glitter, glitter en nog meer glitter, deze collectie is tè feestelijk en perfect voor party’s en festivals. Benieuwd wat er allemaal in de collectie verkrijgbaar is? Ik laat je weer een Sneek Peak zien van de items en de komende tijd zullen er weer van elke items aparte reviews komen. Kijk snel mee!


Glitter Junkie | Self Adhesive Face Gems & Body Gems

Het eerste wat mij direct opviel in het pakket waren deze 2 setjes met glitter/diamant steentjes voor je gezicht en body. Wat mij vooral verbaasde was de variant met de plaksteentjes voor je billen… Even serieus? Ik wist echt niet dat dit hip is, tof voor een festival maar het lijkt mij zo niet handig.

Glitter Junkie | Eye Shadow palette

Het volgende is een oogschaduw palette. Opnieuw heeft Primark in hetzelfde formaat een oogschaduw palette in de collectie zitten en dit keer zitten er 9 opvallende kleurtjes in. Een aantal met glitters en een aantal mat.

Glitter Junkie | Highlighter Powder

Volgens mij was het Kat von d die een tijdje geleden kwam met een driehoek palette vol highlighter. Primark kan dit ook en brengt iets soortgelijks uit. Een driehoek met daarin 3 highlighters in een 2 blauw/zilvere tinten en eentje parelmoer. Ziet er veelbelovend uit.

Glitter Junkie | Festival Must Have

Ik ontving in het pakket ook 2 schattige accessoires uit de collectie, namelijk 1 haarband met kastenoortjes erop en deze is helemaal versierd met pailletten. En er zat ook een super schattig tasje bij ook weer met pailletten en pom poms eraan. Super schattig!

Glitter Junkie | Glitter Eye Cream oogschaduw

Een mega groot palette zit ook deze keer weer in de collectie maar nu geen matte oogschaduw kleurtjes, maar cream oogschaduw. Niet mijn favoriete make-up producten omdat ik met cream producten het vrijwel nooit mooi krijg. Het palette ziet er ieder geval spectaculair uit met veel glitter en kleurtjes. In totaal zitten er 28 kleurtjes in.

Glitter Junkie | Lip Gloss

In het pakket zitten ook natuurlijk een aantal lipproducten waaronder deze 2 prachtige lipglossjes. Ik vind ze er super uitzien en ben heel benieuwd hoe ze op de lippen gaan zijn. Ik ontving een champagne kleurtjes en een roze kleurtjes Beide hebben ze heel veel shimmers.

Glitter Junkie | Metallic Lip Kit

Nog een lipproduct wat er heel interessant uit ziet is dit setje met 2 producten erin. Het gaat hierom een metallic liquid lipstick en een eyeliner. Heel benieuwd naar!

Glitter Junkie | Face Glue

Dit product hoort volgens mij bij de gezicht Jewels om ze vast te maken op je gezicht. Een kleur flesje met lijm!

Glitter Junkie | Clear Face Glitter Primer

Het volgende flesje is voor de losse glitters die ook in de collectie zitten. Met deze primer kun je de glitters aannbrengen op je huid.

Glitter Junkie | Loose Glitter

Ik ontving namelijk ook 2 kleine flesjes met losse glitters. Zelf gebruik ik dit soort producten nooit maar ik kan mij voorstellen dat het super leuk is voor een feestje of festival. Het zijn een soort van glitter/metallic flakes in een zilveren en paarse kleur.

Glitter Junkie | Metallic Eye Pigment

Dan nog dit kleine blauwe tubetje met metallic Eye pigment. Ik ben benieuwd wat het precies is maar ik denk dat de kleur van de verpakking ook de kleur is van de cream.

Glitter Junkie | Body Glitter

Iets wat mij doet denken aan vroeger is dit potje met body glitter. Vroeger had ik een kleine tube met knal roze glitter wat ik geweldig vond om op mijn gezicht te smeren. Dit potje bevat licht paarse glitters.

 

Glitter Junkie | Liquid Metal Nail Polish

In de collectie zit ook een nagellak in een intens paarse kleur met ook weer heel veel glitters. Ik weet niet of er nog meer kleurtjes zijn, maar daar ga ik wel vanuit. Ik vind het flesje erg leuk eruit zien en ook de kleur ziet er magisch uit!

Glitter Junkie | Metallic Body Paint

Om je body helemaal in feestelijke style te maken zit er ook een doosje met gouden body paint in de collectie. Leuk om helemaal mee los te gaan! Op de verpakking staat dat je het zowel droog als nat kunt gebruiken.


De komende tijd kun je weer van een aantal items aparte reviews verwachten!
De collectie is verkrijgbaar bij Primark op de beauty afdeling.

Wat vind jij van de producten/collectie?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. KIM
    16 juni 2018 / 09:49

    Wat een feestelijke collectie. Ben vooral benieuwd naar de lipglosses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram