Primark Beauty | PHR Beauty Range

Primark Beauty | PHR Beauty Range

Primark heeft een nieuwe PS…Beauty collectie die dit keer helemaal in het teken staat van aandacht geven aan het vertrouwen. De collectie is namelijk speciaal ontworpen voor gebruik tijdens het sporten. Maak kennis met de PHr ‘Performance Hydration Recovery’. Een collectie die niet alleen zweet, ren en veegbestendig is, het verzorgt je huid ook nog is na je work-out. De collectie bevat enkele producten waarvan ik er een paar heb mogen ontvangen om te reviewen. Benieuwd? Kijk mee!

 

Ik heb zelf een klein beetje ervaring met de make-up van Primark maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik op dit moment niet echt producten heb waar ik helemaal enthousiast over ben. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van Primark Beauty ieder geval wel erg goed. Ook de uitstraling van de producten ziet er goed uit en als je niet al teveel budget hebt voor make-up, is het een prima merk om te gebruiken.

De collectie is onderverdeeld in 2 categorieën waarbij de eerste helft zich concentreert op presentatieprodudcten en de andere zorgt voor hydratatie- en herstelperiodes. Deze handige producten zorgen ervoor dat je on top of your game bent en helpen zweterige selfies en post-workout panda eyes te voorkomen.


PHr Perform Hydrate Recover | Waterproof mascara

De waterproof mascara is een alledaags product dat perfect is voor iedereen die rechtstreeks van kantoor naar een de sport gaat!

Een mascara testen is altijd leuk want voor je het weet heb je een pareltje te pakken. Deze mascara lijkt ieder geval heel erg op mijn grote favoriet van eye lure die net als deze van Primark in een tube vorige verpakking zit. Ook vind ik het borsteltje erop het eerste gezicht prima uitzien. De mascara zelf is waterproof en zwart van kleur.!


PHr Perform Hydrate Recover | Lipstick

De lipstick heeft een voedende werking en voorkomt dat je lippen droog gaan aanvoelen. 

Er zijn verschillende kleuren van deze lipstick, nude, roze en dieprood. Ik denk dat dit de variant nude is maar ik vind hem eigenlijk meer oranje doen lijken. Ik vind het altijd leuk wanneer lipproducten zowel een kleurtjes als een verzorgende balsem hebben!


PHr Performe Hydrate Recover | Cooling Recovery Primer

Het hero-product van de collectie is de primer die je humid laat afkoelen en de roodheid doet verminderen. Ideaal voor mensen die vanuit de sportschool direct naar kantoor gaan. 

Een primer met een groene kleur is soms een beetje schrikken maar wees niet bang, de groene kleur verdwijnt! Een primer is ieder geval een prima basis en zeker een must in je make-up. Ik heb zelf al is eerder ervaring gehad met ‘groene’ primers en daar was ik best te spreken over. Deze primer heeft als extra dat hij ook een ‘koelend’ effect geeft op de huid!


PHr Performe Hydrate Recover | Hydrating Highlighter Stick

Deze highlighter in stick vorm komt mij bekend voor van een eerdere collectie van Primark, alleen is de kleur volgens mij iets warmer. Ik vind het leuk dat er in deze collectie ook dit soort producten worden toegeoevoed want op het eerste gezicht ziet deze highlighter er erg goed uit.

Hieronder de swatch van de highlighter.


Ik heb alle make-up producten opgedaan en dit is het resultaat.

De primer vind ik heerlijk, wat een verfrissend product is dit. Ik vind de geur fijn, de substantie is goed en het vermindert zeker wat rode plekjes in mijn gezicht. Ik denk als je heel intensief sport dat hij de roodheid niet optimaal aankan in je gezicht maar het is zeker wel een soort van ‘verminderaar’. De highlighter vind ik mooi maar ik blijft het een moeilijk product vinden, als ik het aanbreng krijg ik namelijk altijd van die ophopingen en/of strepen. Als je even goed de tijd neemt en het heel voorzicht aanbrengt dan heb je een mooie highlighter op je gezicht. Ik heb deze aangebracht op mijn jukbenen.

De lipstick vind ik qua substantie heel fijn en ook de zoete geur van perzik vind ik lekker, toch is het wel een lastig product omdat de perzik nude kleur niet heel mooi matcht met mijn lippen. Als je velletjes hebt (en die heb ik) dan is het niet echt een succes. Wel merk ik gelijk dat hij heel zacht maakt en verzorgend is.

Als laatste de mascara en daar ben ik heel blij mee, precies zoals ik had gehoopt dat is die. Met deze mascara is het gewoon niet mogelijk om klontjes te krijgen, wat je ook doet. Het geeft mijn mini wimpers een mooie boost, de kleur is intens zwart, brengt makkelijk aan met het fijne borsteltje en als resultaat heb je mooie wimpers. Kortom ik ben best blij met deze producten, de primer en de mascara ga ik zeker gebruiken en toevoegen aan mijn dagelijkse make-up. De lipstick zal ik een ander moment er weer bij pakken als mijn lippen iets minder chaotisch zijn als dit moment. De highlighter sla ik denk ik over, ik vind highlighters in poedervorm nou eenmaal fijn en prettig werken!


De gehele PHr Range is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark winkels!

Heb jij ervaring met Primark Beauty?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 17 februari 2018 / 11:52

  Ziet er allemaal goed uit! Ik heb zelf nog geen ervaring met de beautyproducten van Primark.
  Liefs,
  Yara

 2. 17 februari 2018 / 11:27

  De primer lijkt me wel wat! Zelf woon ik helaas niet vlakbij een primark 🙁 ik moet altijd een paar uur reizen voordat ik de eerste tegen kom ^^”

 3. 17 februari 2018 / 10:56

  Wat een mooie collectie, ziet er heel chique uit! Ik heb eigenlijk geen ervaring met Primark make-up, maar wil het zeker eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram