PRIMARK ♥ Loveable Luxuries Eye Shadow Kit!

PRIMARK ♥ Loveable Luxuries Eye Shadow Kit!

p1

Tegenwoordig kun je bij Primark niet alleen terecht voor goedkope fashion items, schoenen en woondecoratie. Er zijn ook enorme make-up schappen in de winkels te vinden.

Een hele tijd geleden kocht ik twee lipproducten die mij goed zijn bevallen maar er is meer wat super betaalbaar is en leuk is om te hebben en cadeau te doen. Bijvoorbeeld de Loveable Luxurieus Eye Shadow kit. Ik zag hem in de winkel staan tussen de speciale kerstcadeaus en nam hem mee!

p2

De oogschaduw zit verstopt in een blikken doosje. Op de voorkant staat in sierlijke letters de naam van het palette en een bloementekening in goud.Op de achterkant staat verder niks spannend, alleen in alle talen wat het palette precies inhoudt en een veiligheidsregel. Helaas geen leuke namen bij de oogschaduw maar we moeten het er mee doen!

p3

Wanneer je de doos openmaakt tref je maar liefst 12 fijne, warme tinten aan. Toen ik de doos bekeek in de winkel spraken mij de kleuren direct aan. Je kan er veel kanten mee op, een mooie highlighter, een paar donkere kleuren voor wat meer kracht in je ooglook en een paar nude, zachte tinten voor een basis oogschaduw of dagelijkse look. Kortom erg verrassend!

Het palette zelf waar de kleurtjes inzitten is daarin tegen een stuk minder. Het is van plastic en laat het geheel een stuk goedkoper ogen. Jammer maar het had waarschijnlijk voor de prijs niet anders gekund. Ook zit er in de doos nog een oogschaduw kwastje en een eyeliner! 

p4

De swatches van de bovenste rij met kleuren.

p6

De swatches van de onderste rij met kleuren.

p7

Ik ging van het ergste uit toen ik het palette kocht maar het viel enorm mee. Ook al ziet de binnenkant van het blikkendoosje er te goedkoop uit, de oogschaduw kleuren hebben zeker wel pigment. Er zitten er een paar bij die wat moeite hebben maar er zijn ook een aantal kleuren die echt een mooie kleur geven. Hierover daarom niks te klagen.

Ik maakte deze ooglook met 3 kleuren uit het palette en gebruikte de eyeliner voor een streepje.
Ik gebruikte de highlighter, de lichte paarse kleur en de donkere blauwe tint.

p8

p9

Het palette is ontzettend budget en ook best leuk. Het bevat mooie kleurtjes waar je zeker wat meer kunt doen. Bij het aanbrengen op mijn oogleden merkte ik wel dat de kleuren nog wat meer moeite hebben maar ze doen het uiteindelijk wel. De eyeliner is een potlood waar je een mooi lijntje kunt maken en is voor de rest prima. Ik vind het palette zeker niet verkeerd!

p5

Verkrijgbaar voor €3,50 bij Primark

Wat vind jij van het palette van Primark?
Heb jij ervaring met de make-up? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram