Preview Fountain || Gezondheid & schoonheids drankjes!

Preview Fountain || Gezondheid & schoonheids drankjes!

01

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje of ik kennis wou maken met het merk Fountain. Ik was er zelf nog niet bekend mee maar ik werd toch wel nieuwsgierig toen ik even ging googlen.

Het gaat namelijk om gezondheids- & schoonheidssupplement, iets waar ik mij totaal niet eerder in had verdiept maar wat toch wel interessant is. Ik ontving twee producten van Fountain en ben mij erin gaan verdiepen. Benieuwd? Kijk mee!

02

Fountain is een merk van DECIEM. DECIEM is begonnen in 2013 met een product de markt en is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de beauty branche.

Hoogtijd om dit merk daarom is goed te leren kennen.  De uitstraling is ieder geval ontzettend leuk en ziet er fris en aantrekkelijk uit. Sinds kort is het merk Fountain nu verkrijgbaar in Nederland en zijn deze beautysupplementen verkrijgbaar bij De Tuinen.  In totaal zijn er maar liefst 4 verschillende varianten verkrijgbaar:

FOUNTAIN Beauty molecuul
FOUNTAIN Hyaluronic molecuul
FOUNTAIN Super Green molecuul
FOUNTAIN Phyto-Collagen molecuul

Ik ontving de Phyto-Collagen molecuul en Hyaluronic molecuul om te proberen.

003

Engeland was het eerste land waar FOUNTAIN werd gelanceerd en hier wordt elke 11 seconden een flesje verkocht.

04

05

Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik toch altijd een beetje sceptisch ben om gezondheids/beautyproducten in vloeibare vorm. Ga je het wel zien? En beloven ze niet teveel? Ik ben ieder geval heel erg benieuwd.
06

Het Phyto-Collagen molecuul

Het Photo-Collagen Molecuul vult het eigen collageen aan en ondersteunt de productie van nieuw collageen wat voor een jeugdige uitstraling van binnenuit zorgt. Je hebt maar 2 theelepels per dag nodig die kan mengen met water of sap of puur kunt drinken.

07

Het Hyaluronic molecuul

Het Hyaluronic molecuul levert het lichaam essentiële vocht wat ervoor zorgt dat de huid er van binnenuit gezond en natuurlijk uitziet. Door twee keer per dag een theelepel van 5 ml puur of gemend met water of sap in te nemen, wordt het vocht in de weefsels extra gereguleerd wat een gehydrateerd gevoel achterlaat op de huid. Wat zou het mooi zijn als dit product je huid echt laat stralen!

08

Aan de slag:

Nu kan ik natuurlijk niet in één week vertellen wat ik ervan vind en kan ik ook nog geen resultaat zien of voelen. Ik weet niet wat mij te wachten staat en of het te zien gaat zijn maar ik ga het ieder geval een maand lang proberen.

Over een maand kom ik erop terug en laat ik je weten wat ik er nou van vond en of het daadwerkelijk effect geeft.

010

De vier gezondheids- en schoonheidssupplementen van FOUNTAIN zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Tuinen.
Voor meer informatie: fountainbeauty.com

FOUNTAIN Beauty molecuul €27,99
FOUNTAIN Hyaluronic molecuul €29,99
FOUNTAIN Super Green molecuul €34,99
FOUNTAIN Phyto-Collagen molecuul €39,99

Wat vind jij van deze drankjes? Geloof je erin?  Zou je het proberen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram